fredag 4 maj 2012

Enkelt middagstips

Jag har varit rätt dränerad på energi idag. Visst, jag har bakat trettio tekakor, men där gick gränsen för min ork. Så det fick bli en enkel middagsvariant. Som blev kanongod.

Jag hade drygt 200 g färska champinjoner i kylen. De skivade jag och fräste på. Kryddade rejält med salt och rostad vitlök (Kockens). Kokade pasta, typ skruvar. Fuskade med att öppna en färdig burk med Pesto alla Genovese. Rörde ner peston och champinjonerna i den färdigkokta pastan. Serverade cocktailtomater till. Det blev väldigt mumsigt och var väldigt enkelt när orken inte räcker till.

Ett glas rött till är inte heller fel. Smaklig måltid.

1 kommentar:

Camilla sa...

Mmm det lät gott. Ibland är det enkla det goda.

Min lunchlåda bestod av pasta och korvstroganoff som blivit kvar en annan dag. Stroganoffen som var kvar bestod mest av sås och några få korvbitar. Jag hällde i lite kidneybönor, majs och broccoli. Det blev gott det också!