tisdag 1 maj 2012

Första omgången

Nu är första omgången bokhyllor klar. Välordnat och snyggt och till ock med lite plats över för att stoppa i nya böcker. Den här består av tre sektioner Billy.

Nu har jag tre sektioner Ivar-hyllor, fyllda med kokböcker och facklitteratur, kvar att damma. Är vi månne boknördar?

När vi skulle flytta från förra lägenheten så var det en man, som var på visningen, som undrade vad vi jobbade med eftersom vi hade så mycket böcker....:-)

Nu lämnar jag Ivarn åt sitt öde, ett tag i alla fall. Det drar i synerven, så jag ska klippa till lite spillbitar som ska kombineras ihop till stolsdynor.

7 kommentarer:

Ingabritt - after work sa...

Flitiga Lisa. Här görs inte många knop, spelar Wordfeud och kan inte slita mig, tyvärr. Böcker har jag faktiskt reducerat. Jag sorterar bort vartefter, skickar till sonens familj i Sundsvall och till kära svägerskan i Malmö. Principen en in en ut gäller stenhårt.

Cicki sa...

Ingabritt: Jag har ju undvikit Wordfeud eftersom jag förstår att man blir fast.....:-)

Jag är ju så knäpp att jag gillar att äga böcker. Vissa läser jag om, om och om igen. Men nu har jag rensat rejält och burit iväg till pappa. Det han inte vill ha kommer jag att lämna på loppisen.

Annika sa...

Härlig bokhörna! Jag älskar också att äga böcker. Kan inte låta bli att shoppa böcker... Men det unnar jag mej eftersom jag annars inte shoppar mycket till mej själv.

Cicki sa...

Annika: Hade vi plats skulle den vara betydligt större. Jag köper ju mycket böcker på loppis och då ger jag max 20:-/bok. 3 pocket för 20:- t ex. Då kan man unna sig en bok eller två eller många.....:-)

Camilla sa...

Härligt med boknördar. Vi har också en massa bokhyllor. De flesta böckerna är dock mannens. Trevligt med lite böcker i hemmet.

Bra gjort att damma böckerna. Det har vi inte gjort på länge.

Cicki sa...

Camilla: Förutom att det är trevligt med böcker så ser det rätt trevligt ut också. Det är säkert ett år, minst, sedan jag dammade de senast.

Annika sa...

Vi börjar också få ont om plats för bokhyllor... Jag skulle köpa mer böcker på loppis om vi bara hade nåt loppis i närheten. Men jag handlar på rea :-).