onsdag 18 april 2012

Shoppingrunda

Någon räkmacka har det inte blivit än. Men en tur till loppisen, Rusta och Willys har det blivit i alla fall.

Den nya loppisen drivs i kommunens regi. Där fyndade vi en video för 75:-. Vi har ju trasslat med videoapparater i ett år nu. När vår gamla pajade så fick vi pappas. Den gick sönder efter någon månad. Då fick vi sonens gamla. Han visste inte vad den var i för skick. Den var inte i något skick alls, så den fick gå direkt till soptippen. Då hittade vi en på Blocket för 300:-. Den har funkat siså där, när den själv har bestämt sig för att vara samarbetsvillig. Vi hade pratat om att lämna i pappas gamla video på reparation när vi fick pengar. Nu kanske vi inte behöver det. Vi har ännu inte testat dagens inköp men det var värt 75:- att ta hem och prova i alla fall. Det är en sk supervideo som enligt sambon kostar cirka tusenlappen på begagnatmarknaden. Några böcker fick också följa med hem.

På Rusta köpte jag läsglasögon. De har haft en trepack som jag suktat länge över. De vet jag nämligen är väldigt bra. Men tidigare kändes det slösaktigt att kosta på 99:- för tre par när man kan få ett par för 10:- på ÖB.

Det blev som sagt var ingen räkmacka. Däremot har vi kostat på oss lite prosciutto, oliver, pesto och lite annat smått och gott att kala på, på fredag.

Så trots att vi kostat på oss en hel del så har vi fortfarande inte slösat upp en massa pengar. Märkligt att det känns så mycket lättare att våga satsa någon krona extra.

Men nu måste jag lägga mig en stund. Jag är yr i huvudet och mådde väldigt dåligt när vi kom hem från vår shopping. Nu har jag ätit lite yoghurt och flingor. Så med lite vila i kroppen kommer det säkert att kännas bättre.

Inga kommentarer: