onsdag 26 oktober 2011

Lilla skruttfian

Igårkväll ringde Madde. Melina var jättedålig. Hon hade över 40 grader i feber och hängde som en trasa. Madde hade pratat med vårdguiden och de tyckte hon skulle åka in akut. Sambon var ute på annat uppdrag (hjälpa kompis köpa bil) och jag hade ingen bil hemma. Madde hade ordnat skjuts till sjukhuset, men ville ha hämtning därifrån. Det är klart att moffa ställer upp på sånt.


 De fick komma in jättesnabbt och det visade sig vara halsfluss. Som tur var var sambon klar  med sitt bilköparstödjande uppdrag så han kunde åka och hämta dem.

Då fick han de här muggarna. Jag visste att Madde hade något på gång. Hon har så svårt att hålla sig när det gäller roliga hemlisar. Eller rättare sagt så berättar hon bara att det är något på gång. Kanske för att göra oss nyfikna.......:-)
Sådana här gåvor gör ju en alldeles varm i kroppen av glädje. Som tur är är lilla Melissen bättre idag. Imorgon åker vi äntligen och möter hennes pappa på Bromma.

11 kommentarer:

Madde sa...

Hmm det skulle ju varit samma färg på mommo o moffa också! Lite dåligt av de men det är väl inget o haka upp sig på när de gav sån glädje ändå;)
Yesssssssss nu har han biljetten så nu är det inte långt kvar - längtar o se Melina när hon får se Ali:) <3

Cicki sa...

Madde: Textfärgen har ingen betydelse. Vi trodde du valt så.

Jag får ladda med massor av näsdukar för jag lär väl gråta en hink glädjestrålar när jag ser er återförenas....:-)

Smycka sa...

Vilka fina muggar! Tråkigt att lilla Melina fått halsfluss. Hoppas det går över fort. Fick tårar i ögonen när du skrev att Pappa Ali kommer till Bromma! Vad roligt och skönt! En kram minst till er var kram kram kram kram kram =o)

Polargrevinnan sa...

Hoppas Melina är bättre i morgon - den stora dagen.
Jag gläds med er. Sambon hälsar.
Kram Viola

Cicki sa...

Smycka: Tack. Hon är mycket piggare idag.

Viola: Både Madde och Melina väntar otåligt på morgondagen....:-) Hälsa tillbaka till sambon.....och till dig själv.

Charlotte sa...

När barnbarnsungarna inte mår bra då är inte mitt liv heller på topp! Fy så det kniper i hjärtat när man ser de små. Men som tur är orkar man pyssla om dom som mormor. Just här är det snuva, feber, hosta och kräkor! Allt på en gång. Rationella barn!

anybody sa...

Godmorgon .. jag läste precis din kommentar inne hos mig och blev så ivrig att jag skickade iväg en förfrågan till dig utan att logga in, så det vete sjutton vart den blev av. Dyker den upp så får du radera den.

Frågan var .. får jag lägga upp din kommentar till Värdeord-Utanförskap som inlägg på min blogg??

Som kommentar i ditt namn, givetvis?

Cicki sa...

Charlotte: Så omtänksamt av barnbarnen att rationalisera så där för mormors skull. Tänk så mycket mer orolig man blir för barnbarnen än när ens egna barn var sjuka....:-)

Anybody: Självklart får du publicera den. Det var därför jag skrev den. Hoppas bara Johan håller sig lugn.....:-)

Kesu sa...

Sådana personliga presenter är de allra bästa. Skönt att lilltösen börjat repa sig.

Pärlmudden sa...

Vilka fina muggar! Och så underbart att familjen äntligen får återförenas! glädjetårarna rann när jag såg bilden på Maddes blogg med Melina i Alis famn!

Kram!

Mångmamma sa...

Är Ali hemma än?
Hoppas allt gått bra.
*undrar signaturen otålig*
:)