torsdag 22 september 2011

Sur på hyresvärden

Idag fick vi ett brev från hyresvärden att alla vindsförråd ska röjas ut och flyttas ner i källaren. Det är vi inte glada för. Dels för jobbet som kommer att slita på oss. Men också för att det händer att källaren översvämmas då och då, trots fuktvarnare. Det känns inte bra. Och att förråden i källaren är betydligt mindre än det vi har nu. Så det måste även bli en rejäl rensning.

Vi får en månad på oss. Det är väl bäst att bita ihop om all värk och suga tag i det.

8 kommentarer:

Mångmamma sa...

Då förutsätter jag att hyresvärden tillhandahåller containrar, så att samtliga hyresgäster har en möjlighet att rensa sina förråd!? Jag skulle nog "go bananas" och stå på mig om min rätt till samma yta förråd som tidigare!
Låter faktiskt skitjobbigt, inte minst med tanke på hur det ser ut i mina förråd ...

Ordverifiering, rensing! :)

Cicki sa...

Jo, de tillhandahåller containrar men inte hela perioden utan vid två tillfällen. Det ser gräsligt ut i vårt förråd. Men mycket kan rensas bort. Den där ekorren jag bor med kommer att få krupp av det här.

Charlotte sa...

Jag vågar inte ens tänka en sån skrämmande tanke! Jag är ju värsta hamstern å till råga på allt bor jag i eget hus! Har dessutom ett extrahus på gården där jag har mina vävstolar, mattrasor och andra bra att ha saker som lite möbler å sånt! Sisådär en 300 kvadrat! Blir trött bara jag tänker på det! Lycka till!

Cicki sa...

Charlotte: Jag gruvar mig också. Inte för att jag sparar så mycket men det är fullt där uppe. Samtidigt kanske det är det här som behövs för att få en massa utrensat. Sambon är hamstern i den här familjen.

Ann Catrine sa...

Om jag fick ett sånt meddelande
kanske jag kom till skott och
rensade mina två förråd jag också..
Grejen hos mig är att sonen flyttat
till grannfastigheten...
OCH ännu inte tömt mina förråd
på sina grejer...
Hmmm, borde ta tag i det ;-)
Känner lite inspiration av ditt
påtvingade rensande!
Tack för det ;-)

Ann Catrine sa...

P.S
Din dotter och jag bor väl så där
en tio minuters promenad ifrån
varandra...
Läge för en fika hos mig vid nästa
Sundsvallsbesök!!

Christina sa...

Usch, jag får krupp bara av att höra om sånt här - att bli tvingad att rensa ett sånt där förhatligt förråd där man trycker in ALLT.

Cicki sa...

Ann Catrine: Jag blev inte speciellt inspirerad av meddelandet. Fast visst behövs det rensas, så man får väl se det som "inget ont som inte har något gott med sig". En tio minuters promenad och en fikastund låter väldigt trevligt. Det bokar vi in nästa gång.

Christina: Gissa vem som tryckt in mest där. Han jag bor med som sparat varenda pryl sedan han flyttade hemifrån....:-)