tisdag 23 augusti 2011

Loppisfynd

 Den här urnan blev jag så lycklig när jag fyndade den på en loppis i Sundsvall. Jag sparar på lergods med just denna dekor. Nu har jag en ganska stor samling så för närvarande tänker jag inte komplettera den. Bara om jag springer på något väldigt speciellt och unikt.
Idag hade vi ett ärende på stan. Vi fick ett ryck att vi skulle kika in på våra två favoritloppisar eftersom de har öppet på tisdagar. Då stod denna vas och väntade på oss. Det är en Uppsala Ekeby och jag gav bara 60:- för den. Det känns som ett riktigt fynd. Jag har tittat ordentligt och kan inte hitta några skavanker på den.

4 kommentarer:

Småländskan sa...

Amen alltså... utöver de jag redan beställt, så köper jag gärna 2 x den första bilden här. Sv/vita med frukter...

Polargrevinnan sa...

Kul när man kan göra fynd på loppis.
Vad fint sonen har fått. Han är säkert glad åt att fått så mycket hjälp.
Och fina tyger du köpt.
Spännande vad du gör med dem.
Kram Viola

engelsson sa...

Snyggggg vas..skulle kunna sätta en femma på att den e gjord av Mari simmulsson eller Ingrid Atterberg...står det Abg eller Mas möjligtvis under den..Jättefint fynd i vilket fall som helst..O tygerna var kanonfina oxå.. Otack för dina ord hos mig..kram

Cicki sa...

Småländskan: Registrerat.

Polargrevinnan: Sonen är jättenöjd. Fattas bara.....:-)

Engelsson: Jag är nästan säker på att det är en Mari Simmulsson. Namnstämpeln är rätt otydlig men jag har suttit och studerat bilder på hennes stämplar och en del är otydliga. På den här står det bara MS och det kan det tydligen göra på en del. På vissa har hon även skrivit Maris. Så det är tydligt att stämplarna kan se ut lite hur som helst. Jag har ännu inte hittat vad den heter men har hittat jättefina sidor om just UE.

Sambon fick en pik igår om att vi aldrig kommer till skott.....:-)