tisdag 9 augusti 2011

Inget kul alls

Jag fick avslag på att höja ICA-krediten! Nu ryker sängpengarna plus att jag måste försöka låna ihop resterande någon annanstans. Skitkul!

Man kanske skulle sälja sin kropp? Till vetenskapen!

7 kommentarer:

Mångmamma sa...

:( Kram!

AprilSus sa...

Vilket elände... :(

Kramar om!

Ruta Ett sa...

Skit! Skit! Skit!

Lippe sa...

AJ! Där vreds ekonomikniven ett varv till!
Hoppas att bilen inte blir tokdyr! Om bilmecken är sjysst så kanske ni kan få dela upp betalningen?
Och du, nästa gång energitjuven säger taskig saker så stäng öronen, se grodorna som kväker när de hoppar ur hennes mun och le mot henne!!
Hon är säkert en missunsam och bitter liten människa så låt henne inte göra dej ledsen!
Kram!!

Bloggblad sa...

Så tråkigt! Just i kväll diskuterade jag ekonomi med en väninna - vi jämförde ungefärlig timpenning för hennes och för mina som skribent och lärare... Jag lider inte av avundsjuka eftersom jag har det bra tack vare makens inkomst och anpassar mina drömmar efter ekonomin, men ... jösses så olika våra jobb är värderade. Hon är läkare och hyrs in lite här och där. Det går inte att jämföra våra löner på samma dag ens en gång.

Så det är lite olika här i livet... Det jag får för tre sånger hos ett förlag, tjänar hon på en halvtimme...

Cicki sa...

Mångmamma: Tack.

AprilSus: Ja.

Ruta Ett: Dubbelskit.

Lippe: Vi vet redan att det kommer att sluta på drygt 11000:-. Det hjälper inte att dela upp det. Det är bättre att jag kan få låna pengar någonstans.

Jag försöker stänga av.

Bloggblad: Det kan verkligen vara olika. Vi lever två personer på ca 14 000:-. Förmodligen mindre än vad du får ut på din lärarlön. Av detta går hälften till hyran. Och det är inte lönt att flytta. Här i stan kommer vi knappast billigare undan om vi inte ska tränga ihop oss i en etta. Och det är inte ett alternativ.

Shirouz sa...

Så typiskt! :( Vad märkligt det är, när saker börjar gå på tok så är det som att man hamnar i ett stim, hoppas, hoppas, att det löser sig på något sätt...