söndag 15 maj 2011

Personlighetstest

Jag gjorde en personlighetstest som du hittar här. Att jag var så bra hade jag inte en aning om.......:-) Du hittar mer om min personlighet här.


Din personlighetstyp:
Kraftfulla, originella och känsliga. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:
Personalvetare, juristassistenter, lärare, läkare, tandläkare, kiropraktorer, psykologer, skribenter, musiker, artister, fotografer, förskole- och dagispersonal, studievägledare, bibliotekarier, marknadsförare, forskare, socialarbetare.

7 kommentarer:

Mångmamma sa...

:)

AprilSus sa...

Sånt är alltid kul! Ska självklart testa... :)

Spader Madame sa...

Låter som en träff!

Petra sa...

Heeej mooster! :) Vad kul att du hitta till min blogg. Ja det är Zaackboy på bilden. En liten schebaakka från starwars tror jag allt.

KB sa...

Detta resultatet fick jag!

Din personlighetstyp:

Kreativa, handlingskraftiga och snabbtänkta. Duktiga på många saker. Tycker om att debattera och kan vara angelägna om att få sista ordet. Entusiastiska över nya idéer och projekt, men kan brista i förmåga att hantera vardagliga rutiner. Oftast frispåkiga, uppriktiga och bestämda. Uppskattar att umgås med andra och är själva stimulerande sällskap. Utomordentlig förmåga att förstå komplicerade koncept och finna logiska lösningar på problem.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Entreprenörer, jurister, psykologer, fotografer, konsulter, säljare, skådespelare, ingenjörer, forskare, uppfinnare, marknadsförare, programmerare, komiker, analytiker, kreditrådgivare, journalister, psykiatriker, PR-ansvariga, designers, skribenter, artister, musiker, politiker.

Kan hålla med om en del men inte allt.

KB

Cicki sa...

AprilSus: Ska bli spännande att få läsa....:-)

Spader: Det mesta kändes faktiskt rätt riktigt, inte alla yrken men personlighetsmässigt....:-)

Petra: Det ska bli kul att följa dina äventyr på Gotland....:-)

KB: Det lät ju bra alltihop....:-)

Christina sa...

Jag tycker många frågeställningar var helt omöjliga att svara på, de ställde saker mot varandra på ett märkligt sätt så jag hoppade av :-/
Undrar vad det säger om min personlighet ;-)?