söndag 23 januari 2011

Om jag hade pengar

Idag har vi strosat runt på Ikea och bara kopplat av. Vi har planerat vår hall, som vi ska försöka göra något åt. Vi har provsuttit nya plymåer till våra gamla Poäng-fåtöljer. Det är inget fel på fåtöljerna, men det behövs fräscha dynor. Vi har provlegat sängar eftersom vår gamla håller på att säcka ihop totalt. Man kan drömma sig bort ordentligt på vårt stora möbelvaruhus.

Det som hamnade i kassen var lite nya glas, servetter, tavellist och värmeljushållare. Det behövs egentligen inte så många saker för att fräscha upp ett gammalt hem.

Eftersom prio ett på Ikea var att få en ny bult till sambons kontorsstol så kanske jag också ska berätta hur det gick. Fast det vet jag inte än. Garantitiden hade ju gått ut. Det visste vi. Vi var enbart ute efter en ny bult. Men eftersom Ikea verkar var suveräna på det här med säkerhet och nöjda kunder så blev det här ett säkerhetsärende. Stolar ska inte gå sönder så där. Nu fanns det inte rätt personal där idag eftersom det var söndag. Men de kommer att höra av sig i början av veckan för att se hur det ska lösas. Jag blir faktiskt mer och mer imponerad över Ikeas kundservice.

2 kommentarer:

Smycka sa...

Låter som om ni hittade lite fina saker i alla fall. Det är alltid roligt att gå och drömma sig bort. Hoppas ni får en ny bult så sambon kan använda sin stol.

Jag håller allt jag har för att dt ska gå bra idag!

Massor med kramar till er alla

Cicki sa...

Smycka: Han får tydligen rabatt på en ny stol istället. Vi väntar på besked och tror det är positivt att de tar tid på sig. Kram