söndag 12 december 2010

Både brödlös och skolös

Jag har sett på Sex and the city, långfilmen, ikväll. När filmen var slut så kände jag nästan sorg över att aldrig mer få ha vackra högklackade skor på mig. Det är något jag verkligen saknar. Jag älskar verkligen vackra skor och speciellt höga klackar. Jag hade inga som helst svårigheter att gå i dem, hur höga de än var.

Skulle jag sätta på mig något sådant idag, skulle jag ha värk i fötterna efter fem minuter. Även om jag satt still på en stol! Ibland kan jag känna att det värsta med fibron är just det där med skorna. Jag har numera gjort mig av med de flesta. Ett par klarade jag däremot inte av att ta bort. Det är ett par underbart vackra svarta lackskor. Det händer att jag tar fram dem ibland och riktigt längtar.

Visst är jag en fånig gammal stolla........:-)

6 kommentarer:

trebarnsmamman sa...

Ja, du Cicki ibland är det så att kropparna begränsar oss. Jag har ända sedan 20-årsålden fått ruggit ont av alla skor som inte är extremt fotriktiga. De plus att jag är lång gör att andelen fotriktiga skor klart överstiger andelen högklackade...vilket är helt om till vardags, men varje fest får jag ställa mig frågan om det är ok med gympaskor. Så trist! Men tyvärr oftast enda chansen för mig att "överleva" en kväll.

Lisette sa...

Kan det vara en liten liten tröst att vi är många som har passerat "bäst-före-datum"? Tänk om man kunde stå på skidorna en enda gång till i livet!!!
Eller skridskor, eller dansa squaredance igen, eller eller hiva iväg en rejäl klump snö från snöskyffeln eller.........
Men du visst finns det fortfarande mycket att vara glad åt. Du brukar ju ha lätta att hitta glädjeämnen, visst har du?!

Cina sa...

En högst normal "gammal stolla" tycker jag! Vackra skor är underbart. Ha dem framme jämt, som prydnad och njut av dem på ett annat sätt!

Tack för värmande kommentar ang boende! ;) blir ett av rummen tomt och du inte vet vad du ska göra av det så vet du var vi finns!!! ;) ;)

Kram!

Polargrevinnan sa...

Kära Cicki var glad att du har kunnat gå i vackra skor. Jag kan bli lyrisk när jag ser ett par vackra skor men jag är också en av dem som har bytt skomode. Jag är inte så lång och kände mig riktigt ståtlig när jag kunde lägga en dm till längden.
Kram från ännu en gammal fånig stolla.
Viola

Cicki sa...

Trebarnsmamman: Gympaskor är bäst. Fast de gör sig inte så bra på fest. Det kanske finns gympaskor med lite blingbling på?....:-)

Lisette: Precis. Visst har man passerat bäst före. Slalom är en sådan där grej jag också vill göra eller att kunna bugga igen. Jo, man måste ju lära sig att ta rätt på de goda stunderna. Det finns ju även sk sjukdomsvinster. Att sitta hemma vid symaskin utan att behöva stressa iväg till ett arbete t ex.....:-)

Cina: Ingen dum idé. Man skulle kanske kunna hänga dem på väggen. Förr hade jag barnens första skopar på väggen. Varför inte mina lackskor....:-)

Viola: Jag tillhör ju också den korta sorten. Hela 156 cm i strumplästen. Så känslan av att bli ståtlig känner jag igen. Tänk dessutom så vackra ben man får i högklackade skor. Vi gamla stollor får väl hänga ihop och trösta varandra om det som varit.....:-)

trebarnsmamman sa...

Har vita gympaskor med spets och guld på...tyvärr gör de sig fortfarande inte på fest :(

Har fört över pengar till dig, så de finns på ditt konto i morgon. Posta när du har tid och ork...just nu används stickorna och behöver därför inte förvaras ;)