lördag 23 oktober 2010

Oj, en smörsångare

Snälla, kan ingen se till att vi slipper denna hemska Andreas Weise i Idol. Visst, han kan sjunga. Men pianobaren på Grand borde passa bättre.

Alla de andra idolerna är så himla bra. Bara inte denna bratt från Stureplan.

5 kommentarer:

Pumlans flitiga fingrar sa...

Maken och jag hade exakt samma reflektion! Smörsångare. Han sjunger bra....men någon idol är han inte. Finlandsfärjan!!!

Anonym sa...

Jag tycker inte heller Andreas passar i Idol, även om han kan sjunga. Finlandssvensk som jag är så hejar jag på Elin, hon är en idol :-). Fast alla är faktiskt bra, det kommer att bli lite jobbigt att se en efter en åka hem. Linnea gillar jag för att hon har en sån egen speciell stil. Jay gillar jag för han har sån grym röst. Det var rätt att Linda fick åka igår, hon gjorde sämst ifrån sej, även om hon också kan sjunga.

Cicki sa...

Pumlan: Precis. Han sjunger som sagt var bra men det är fel forum. Han tar upp plats för någon som är mer värd den. Jag fick Perry Como-känsla igår. Kommer du ihåg honom?

Annika: Som jag skrev i kommentaren innan så tycker jag att han tar en plats för någon som förtjänar den bättre. Jag gillar också Elin och Linnea. De sticker ut. Jag gillar Jay också. Och Olle, han är från vår stad. Daniel är nog den som kommer att åka ut snart men han är också bra. Det är ett ovanligt kompetent startfält i år. Det kommer att bli svårt. Jag gillar ju Linda också men kände på mig att det var hennes tur att åka. Men vi kommer säkert att höra av henne igen.

Bloggblad sa...

Han kommer nog fram ändå, med den pappan... Jag tyckte väldigt illa om han stil de första gångerna, men sen har jag börjat tycka synd om honom. Kan inte vara lätt att bli jämförd med sin far, och få påbråt påpekat i ett kör. Hur ska man hitta sig själv då? Jag tycker att han har taggat ner betydligt, även om han verkar lite väl gammal för sin ålder.
Elin är bäst - men som vanligt har det redan tunnats ut på flickfronten.

Cicki sa...

Bloggblad: Helt klart bör de ju ha mycket kontakter i branschen. Håller med om att det är något tragiskt/patetiskt över det hela. Nu vet man ju inte om det är sant det som pressen skriver men som det stod att de, far och son, var arga över juryns uttalande om att han passade på finlandsfärjan.

Linnea är min favorit. Hon vågar sticka ut och göra sin grej. Hon påminner lite om Amanda Jensen som jag också tycker mycket om.