fredag 27 augusti 2010

Dyr medusin?

Sambon och jag har varit på stan. Bägge två behövde fylla på medicinförrådet. Jag vet inte hur det gick till, men när vi skulle åka hem hade vi två stora kassar att bära på, plus att vi var en femhundring fattigare. Fast det känns som väldigt väl använda pengar.

Ärligt och uppriktigt så var det inte medicinen som kostade så mycket. När vi ändå var på stan så slank jag in hos hovleverantören, han som har så fina tyger. Planen var att endast köpa stelt vlieseline till korgarna. Men så har han ju en stuvlåda!!! Från den slank det ner en härlig flanell med barnmotiv, två enfärgade bomullstyger och ett kamouflagefärgat kraftigt bomullstyg. Det får jag skylla på sambon. Han har nu övertygat mig om att jag ska sy en kamouflerad musdocka. Det låter rätt kul, så det ska jag nog testa. Kanske någon liten kille (eller tjej) vill ha en sådan. Jag tror även att det räcker till en slepbag. Lite knappar och dragkedjor slank också med hem från hovleverantören. Tur jag har rabatt där.......:-)

När vi ändå var på stan så ramlade vi in hos Classe i sjön. Vi skulle titta efter en maskin att slipa rost på bilen med. Och där låg den på ett bord, nedsatt till halva priset. Sådana erbjudanden kan man inte tacka nej till. Jag köpte också limegröna skrubbvantar att ha till rotsakerna. Lite kul färg piffar alltid upp vardagen.

Så kontentan av stadsbesöket är, att vi fick nog ändå rätt mycket för den där femhundringen.

5 kommentarer:

Mångmamma sa...

Yepp, tror jag känner en liten kille som skulle uppskatta en kamoflagemus!
Låter som ni fyndat!
Trevlig helg!

Cicki sa...

Mångmamma: Vill du komplettera din beställning.....:-)

Bloggblad sa...

Haha... jag känner så väl igen det där med stuvar och tyger... men numera skärper jag mig och säger strängt ifrån: DU KOMMER INTE ATT SY DET DU TÄNKT FÖR DU HAR INTE TID!!!!

Mångmamma sa...

Tja, varför inte?
Kan ju bli en passande present till en av bröderna.
Ok, ännu en stor mus då!
Vad blir jag skyldig? :)
Vi kan ta resten över mail, kram igen!

Cicki sa...

Bloggblad: Jag måste också tänka mig för eftersom jag har så mycket tyg på lager. Men enfärgade fodertyger går alltid åt. Plus att om jag redan från början har en plan på en grej så kan en billig stuv få slinka med.

Jag har ju lite bättre tid än vad du har att förverkliga mina syprojekt....:-)