tisdag 20 april 2010

Kikar fram lite

Orken och lusten börjar så sakteliga återvända. Det har varit skönt med en bloggpaus. Dessutom kommer bloggen att fortsätta gå på halvfart ett litet tag till.

När jag mådde som sämst så blev jag stressad även av bloggen och så vill jag absolut inte att det ska vara. Jag vill inte tappa lusten att skriva.

Här har det varit vulkanutbrott med både rödglödgad lava och vattendroppar i form av tårar. Det är vulkanen Cicki som haft det ena utbrottet efter det andra. Det blir lätt så när man är trött både i kropp och själ.

Så en tid framöver kommer bloggen som sagt var att gå på halvfart. Jag ska ägna mig åt sådant som jag längtat efter att göra. Hur knäppt det än låter så längtar jag efter att sy nya köksgardiner och tvätta fönster. Sådan är jag och det står jag för......:-)

Jag kommer att sy lite för hemsidan. Jag har jobbat undan de mest akuta beställningarna. Några väntar fortfarande, men det är beställningar där man sagt att jag kan sy när jag känner för det. Så det rådet tänker jag lyda. Nu ska jag mest bry mig om mig själv och se till att jag får tillbaka lusten och orken.

8 kommentarer:

Polargrevinnan sa...

Satte mig vid datorn och fick se att du kommit tillbaka, du är så välkommen.
Det låter som om du känner dig lite bättre - ta det lugnt.
Och blogen får absolut inte bli en stressfaktor. Jag förstår dig, man vill så mycket. Det är roligt att skriva, läsa och kommentera, men är man aldrig så lite ur balans, då blir det stopp. Lusten att göra saker måste finnas.
Var glad åt att du har lust att tvätta fönster. Jag väntar på den lusten.
Sköt om dig och ta det lugnt.
Kram Viola

Mie letar guldkanter sa...

Vet precis vad du menar. Syster duktig kryper fram och tycker att bloggen oxå måste "skötas" som alla andra måsten... och så ska det ju INTE vara! Sy dina gardiner och titta in när du har lust.
Kram!

Cicki sa...

Viola: Än så länge har lusten bara kommit till köksfönstret. Förhoppningsvis kanske de andra också blir tvättade....:-)

Mie: Du vet hur det kan vara ibland. Du har ju själv varit borta ett tag. Har nog glömt att hälsa dig välkommen tillbaka. Kram

Pärlmudden sa...

Välkommen till cybervärlden igen! Du är efterlängtad. Men som polargrevinnan skrev, bloggen får inte bli en stressfaktor. Skriv när du har lust och ork! Dina inlägg är alltid efterlängtade, även om du skriver av dig din frustration, eller om du har något riktigt skoj att dela med dig av.

Jag väntar, förgäves vad det verkar, på att fönsterputslusten ska dyka upp.
Men nästa vecka får jag försöka muta fram den om inte annat.... Ska operera handen den 5 maj, och då vill jag ha sånt avklarat.
Ha en bra dag, här är det snö idag.... hoppas det försvinner kvickt för vi ska ställa upp husvagnen ieftermiddag.
KRam Kram

Lisette sa...

Små kortisar.Små livstecken. Toppen. Då vet alla att vi finns både du och vi andra! Kramar.

Cicki sa...

Pärlmudden: Tack för välkomnandet. Ska du verkligen tvätta fönster med din tokiga hand. Kan du inte muta någon annan till fönstertvätt? Det snöar här också även om det försvinner lika fort. Typiskt aprilväder.

Lisette: Det är nog på det planet det får bli, små livstecken då och då.

Spader Madame sa...

Men- trodde ju att jag hade varit här och lämnat en kommentar...

Junifär så här skrev jag i förmiddags:

Bloggen måste få handla om lust -den ska vara rolig annars får det vara...

Tänker bara våren, våren. Verkar höra ihop med vulkanutbrott, fråga Esset!

;-))

PUSS!

Ika sa...

Ta hand om dig!
KRAM!