torsdag 11 februari 2010

Reklam eller inte reklam

Jag har valt att inte ha så mycket reklam på min blogg. Några banners har det dock blivit, helt enkelt för att det är produkter som jag känner för. Den senaste bannern tillhör Spastugan.

De kontaktade mig för någon vecka sedan och undrade om jag ville göra reklam för dem. Efter att ha kollat upp saker och ting noga så hoppade jag på det. Varför? Jo, jag gillar faktiskt deras produkter. Än har jag inte handlat något själv, men det handlar enbart om min ekonomiska situation just nu. Så fort jag får möjlighet så ska jag unna mig något från deras sida. Vad det blir vet jag inte än. Deras utbud är stort och lockande med humana priser.

Jag la upp bannern för jag tycker om att tipsa mina medbloggare om något som kan ge en guldkant i tillvaron. För mig är doftljus och olivprodukter guldkant.

De har även en blogg som heter Bubbel, där de ibland har utlottningar och tipsar om vad de har. Så titta gärna in hos dem. Vad vet man. Du kanske hittar något kul att köpa.

4 kommentarer:

Bloggblad sa...

Jag tänker inte skaffa reklam, men jag blir förstås nyfiken på om du tjänar nåt på det. Du behöver inte tala om exakt, bara så där allmänt om det lönar sig.

Cicki sa...

Bloggblad: Än så länge har jag inte tjänat ett öre men om det blir något så lovar jag att berätta för dig.

Bloggblad sa...

Bra. Din reklam stör inte så mycket, men en del har tvärs över hela skärmen och ännu har jag aldrig klickat på nån reklamruta.

Cicki sa...

Bloggblad: Det är därför jag är så försiktig mer reklam också. Det ska inte få störa, mer vara ett komplement.