torsdag 14 maj 2009

Varm i hjärtat

Man blir alldeles varm i hjärtat när man kommer hem från vattengympaavslutningen och upptäcker att det är dammsuget och golven är torkade. Sådana gånger blir det en extra puss på flinten.

7 kommentarer:

Elisabet. sa...

Ja, se något sånt händer inte hos mig ..-)

Inte i vardagslag i alla fall.

Däremot minns jag en gång på 80-talet när mitt ex arbetade i Sthlm och jag bodde hemma i Västerbotten och hade en kompis som hette och fortfarande heter Hans.

När jag kom hem från affären hade han städat nästan överallt och bakat sockerkaka och gett mina döttrar mat!

Jag höll på att svimma av glädje!

Vilken kompis!

Cicki sa...

Elisabet: Det kallar jag kompis. Du ska se att om du någon gång hamnar permanent i landet Halland så kommer nog PV att överraska dig med både dammsugning och golvtorkning....:-)

Barbamorsan sa...

Oj. om det hände här så skulle jag nog nästan tro att älskarinnan varit i farten (tror inte det finns någon) det är ju en fantastisk karl du har! Kul med produkterna ska bli kul att höra vad du tyckte.

Le Loup sa...

Så vill jag ha det med! Funderar på om man kan träna upp Asta Katt till att åtminstone ta fart i hallen och dammbona golvet med pälsen men en snabb blick på henne där hon sitter och filosoferar med blicken rakt in i väggen ger mig inte mycket hopp...

Cicki sa...

Barbamorsan: Det är väl bäst att säga att han har sina fel och brister som alla andra, men ibland överraskar han....:-)

Shirouz: Om Asta är som våra katter så är det väl snarare så att hon lämnar ett och annat spår efter sig istället för att hålla dem borta. Inatt är det någon som kräkts på nya hallmattan här. Så så länge varade det nystädade....:-)

Bloggblad sa...

Här var det fint när jag kom från Sthlm i lördags, men jag har lyckats stöka till en del.

Dammsugaren har gått sönder, så nu är det snart kris. Den lilla trasiga delen skulle ha kommit till affären för flera dagar sen.

Cicki sa...

Bloggblad: Att vara utan dammsugare måste vara hopplöst. Hoppas reservdelen kommer snart. Vår gamla brann för några år sedan. Det var bara att kasta sig iväg och köpa en ny för man klara sig inte utan. I alla fall inte om man har ett gäng katter som vi har...:-)