torsdag 2 april 2009

Efterlyst

När jag tittade på Efterlyst ikväll så blev jag så upprörd över sexhärvan som de nu nystat upp i några program. Det är alltså en sorts nätverk med äldre män som har sex med unga tjejer. I vissa fall så handlar det om sk gangbangs. Jag blir så äcklad och arg när jag hör att det är välbeställda gifta män och familjefäder mitt uppe i karriären som utnyttjat dessa tjejer. Dels tänker jag på de unga tjejer som råkat ut för detta. Samtidigt så blir jag även upprörd över dessa mäns familjer. Hur hanterar man att man får veta att ens man eller pappa är sexförbrytare? Det borde vara skottpengar på sådana. Eller så ska de snöpas med en slö morakniv!

10 kommentarer:

Le Loup sa...

Jag tror du sa allt som behövde sägas där, jag instämmer helt.

helene sa...

De skall snöpas med väldigt slö morakniv och hängas ut på förstasidan i varenda dagstidning, med namn och hela fadderullan.

Junebacken sa...

Tyvärr så tror jag att detta är vanligare än man tror. Det är en fruktansvärt otäck utveckling. Har du läst "Dödergök" av Katarina Wennstam? Den tar upp det här ämnet och den är klart läsvärd.

Cicki sa...

Shirouz: Jag kan säga mer om såna här saker men jag vill inte gärna ha så mycket fula ord i bloggen.

Helene: Kniven får gärna vara rostig också så de får infektioner efteråt.

June: Tyvärr har du nog rätt. Den boken har jag inte läst. Får försöka komma ihåg att leta upp den på bibblan.

Bim HD sa...

Hm, jag föreslår det sista där - skottpeng är för lindrigt...
Hm, och jag tänkte nog ungefär på samma sätt som dig - kollade på Efterlyst själv. Familjerna... Tjejerna som inte inser - förrän efteråt - vad de givit sig in på... Gubbarna är det inte synd om, nopp. Även som de säkerligen skulle kunna få till det åt det hållet också, samt utkräva skadestånd. suck...
Må så grankott...

Spader Madame sa...

Så tråkigt, tyvärr är kidsen så naiva. Det enda sättet (tror jag)är att vi morsor och farsor, och för all del lärare, uppfostrar våra söner(döttrar) i att respektera varandra i de här viktiga grejerna som sex är!!

KRAM!!

Viola sa...

Detta gör mig så tom i själen...Så ini helvete illa tyvker jag om GUBBARNA, som jag önskar offentlig förnedring.

Min plikt somm mamma blir att tjata in i barnen huvud om att detta INTE är OK.
Respektera din kropp och låt ingen ta befälet över den!

Detta har jag malt på nu under helgen, då dottern sååå gärna vill ha en vadderad BH från CUBUS.

Hon är 11 år och har noll behov av en behå.
Jag har talat om att hos vissa kan detta ge oönskade tankar om saker som inte är naturliga.

Jag vet inte om dottern har accepterat mina argument till 100%,men tjatet har tystnat.

Livet är en balansgång, håll tungan rätt i munnen!

Kramar i massor!

Cicki sa...

Spader: Det kan aldrig bli för mycket tjat av den sorten. Både när det gäller att tjejerna (killarna) inte är så aningslösa att enkelt säljer sig på nätet. Och att pojkarna (flickorna) får lära sig att respektera att man inte utnyttjar en annan människa.

Viola: Det är inte klokt att det går så lång ner i åldrarna att de ska visa sin behag som i din dotters ålder. Här tycker jag att klädkedjorna har ett stort ansvar som bör låta barnkläder vara just barnkläder. Så inte ungarna ska behöva se ut som små vuxna. Jag minns också att man tjatade tidigt om en BH men då var man i alla fall några år äldre än elva.

Christina sa...

Det tragiska är ju också att dessa unga tjejer antagligen redan har haft väldigt traumatiska upplevelser redan tidigare i sitt liv och har väldigt dåligt självförtroende.

Sen hörde jag en expert på radion som sa att den här risken att förlora hela sitt liv (familj, jobb, vänner etc) om de avslöjas som de kräk de är (männen alltså, inte tjejerna), det är en del av den spänning de känner.

Jag har inte ord att beskriva hur sjuka jag tycker de är.

Cicki sa...

Christina: Precis, tror också det är tjejer som redan mött misär på något vis.

Är dessa män så sjuka att de måste söka en sådan spänning som går ut över andra människor. Helsjukt. Vad är det för värld vi lever i?