onsdag 30 januari 2008

Vissa dagar

Vissa dagar blir inte som man tänkt sig. Det har varit en sån dag idag. All form av planering föll ihop som ett korthus. Det hela började väl egentligen inatt när jag inte kunde slita mig från ett spel. Jag skulle bara klara en bana innan jag gick och la mig. Den var svår kan jag tillägga. Så klockan var över tre innan jag kom isäng. Hur mogen är man egentligen?

Eftersom jag har en mycket dålig sömnkvalitet så behöver jag fler timmars sömn nu, än när jag var yngre. Jag vågar knappt erkänna att jag sov till klockan ett. Inte i ett sträck utan med en massa "upp och kissa-avbrott". Det innebar att hela dagsplaneringen blev rejält förskjuten. Vi hade tvättstuga bokad till klockan fyra. Jag hade planerat att ta fram en ny "prototyp" på en bordstablett. Det kan jag ju säga att det har jag absolut inte hunnit.

När jag väl fått igång min kropp ordentligt, ätit frukost, rivit ur sängkläder, bytit handdukar och en del annat småplock så var det redan dags att gå ner i tvättstugan. Sedan har det bara rullat på. Medan de första maskinerna kördes så var vi till återvinningsstadionen, till postterminalen och Willys. På Willys håller de på att bygga om. Det blir nog jättefint när det blir klart men nu hade de kommit till att byta kassor och köerna var bara sååååå långa. Så när vi väl kom hem var det bara att rusa ner i tvättstugan igen.

Nu är jag snart klar där nere. Sängarna är renbäddade och det mesta av tvätten ligger färdigvikt nere i tvättstugan. Sedan ska jag bara hänga in det i garderoben och sortera in i trådbackarna.

Men inte kommer det att bli någon prototyp ritad idag. Vi får väl se om det blir nåt imorgon. Jag har haft idén så länge i huvudet att nu måste jag förverkliga den. Nu ska jag ner och ta rätt på det sista. Sambon får stå för matlagningen idag. Jag orkar inte. Sedan är det Roomservice som gäller.

Inga kommentarer: