måndag 28 januari 2008

Ibland hoppar grodorna ur munnen

Jag var ju som sagt var ner på stan idag, till en av mina hovleverantörer när det gäller tyger. Jag har två tygaffärer att välja på, som är bra. Den här som jag var på idag ligger mitt i stan och har lite mer lyxtyger att välja på. Jag har ju börjat känna både ägaren och de som jobbar där eftersom jag köper en hel del tyg. Idag när jag kom dit så höll ägaren på att sy upp gardiner till en kund. Han var så lycklig för han köpt en ny industriell symaskin. Jag var absolut tvungen att följa med honom in på lagret för att titta. Och han demonstrerade den ordentligt, precis som alla män som fått en ny leksak. När vi ska gå ut från lagret fick jag se lite nya tyger han fått hem. De var bara sååååååå snygga. Och dyra upptäckte jag. 398:-/m. Då började vi prata priser och han berättade att han visste att inne i Stockholm tog man tusen kronor metern för samma tyg från samma leverantör. Då svarar jag naturligtvis: "Jag vet att du är jättebillig." När jag kom hem så kom jag på vad jag sagt. Han är inte billig, men han har ruskigt billiga tyger och tillbehör.

3 kommentarer:

Hilda sa...

ha ha ha ....va roligt!! Åh va kul! Sånadär grodor hoppar ur munnen på en titt som tätt!

Hilda sa...

Åh jag måste bara berätta att när jag gick och la mig igår och låg och funderade så kom jag att tänka på när du sa sådär till expediten. I all välmening. Men ju mer jag tänkte på det desto roligare blev det så det slutade med att jag fick världens skrattanfall så sambo vakna och undra om jag va riktigt frisk. tack cicki, det va gött o få skratta!

Cicki sa...

Stackars sambo. Du förklarade väl att du har så knäppa nätkompisar. Jag fick mig ett skratt nu när jag läste det. Man måste skratta mycket. Det förlänger både livet och käften...:-)