lördag 12 januari 2008

Veckans alster

Veckan som gått har i princip ägnats åt tre saker. Den första och kanske viktigaste har varit att ordna med försäkringsbolag, polis och glasmästare. Nu är det klart och vi får väl hoppas att vi får ha bilen i fred nu. Nästa grej har varit att baka matbröd och fylla frysen med. Jag vill ha många sorter att välja bland och det hade börjat att sina på brödfronten. Gissa vad det tredje var som jag ägnat mig åt. Ja just det, att sy. Här är veckans skörd.
Nu ska C äntligen få sina lönnlöv/bordstabletter. Jag hade lovat henne till nyår, men det klarade jag inte av eftersom nåt däckade mig totalt. Men nu är de klara att skickas iväg. Jag hoppas hon blir nöjd med dem.

Jag har även gjort några burkar. De här har samma svarta tyg som de andra jag gjorde där jag hade vitt innertyg. Som vanligt har jag gjort dem vändbara så man kan ha vilken sida ut som passar bäst.Det blev en omgång gröna också. Läckra tyger och färger på bägge, tycker jag själv. Användningsområdet för dessa burkar är hur stort som helst. Man kan ha de till det mesta.

2 kommentarer:

Hilda sa...

Det måste vara fantastiskt att kunna sy som du! Jättefina!

Cicki sa...

Kul att du gillar dem. Jag mår bra av att sy och hålla på med färger. Det är väl en form av skaparglädje. Jag "målar" med tyger....:-)))