lördag 19 december 2015

Tack alla bloggvänner

Har funderat länge och väl nu och äntligen bestämt mig. Jag slutar blogga. Facebook är det sociala medium som passar mig bäst just nu. Men jag kommer inte att ta bort sidan. Främst för att här har jag den lista på bloggar som jag själv läser. Och som jag kommer att fortsätta att läsa. Men jag låter även sidan finnas kvar, eftersom det finns kontaktinformation här ifall någon vill få kontakt med mig.

Den som fortfarande vill följa mig får göra det via Facebook. Vet ni vad jag heter så är det ju enkelt. Vill någon uppdateras med det jag syr så har Cicki Design en egen facebook-sida https://www.facebook.com/CickiDesign/?ref=hl Där lägger jag upp allt jag syr, både det som är till försäljning, det som är beställning och även privata saker, som mina egna kläder t ex. Tryck på "gilla"-knappen så får du alla uppdateringar automatiskt.

Dessutom finns ju hemsidan: www.cickidesign.se

Och mina kontaktuppgifter: cickidesign@gmail.com eller cicki @cickidesign.se

Tack alla vänner för dessa år. Det har varit fantastiskt roligt. Tänk så många vänner jag fått här. Och så många öden och händelser man fått dela.

TACK!

9 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Jaha, lite trist att din blogg försvinner, men jag förstår dig! Det är lättare att slänga iväg några korta rader på Fb. Jag fortsätter följa dina äventyr där då!

Cicki sa...

Ruta Ett: Ja, vi har ju varandra ändå. Jag har känt länge att jag inte sköter bloggen. Och så blir det några krystade inlägg. Det är möjligt att jag börjar om igen. Den finns ju ändå kvar så det är bara att uppta.

Camilla sa...

Oj, lite tråkigt men jag förstår. Jag har själv funderat ibland. Samtidigt tycker jag att det är roligt att skriva lite längre saker. Dessutom är det väldigt roligt och läsa mina gamla blogginlägg nu när jag hållt på så många år.
Vi ses på facebook i alla fall. Önskar dig allt gott och ha en skön jul!

Cicki sa...

Camilla: Jag har märkt att det är fler och fler bloggare som går i samma funderingar. Men som sagt var, vi syns på FB i alla fall. God Jul till dig och din familj också.

Klimakteriehäxan sa...

Man måste ju bestämma själv. Och visst, intresset för bloggar har nog minskat, det tycker jag märks. Ändå roar det mig ... men vi ses, vi är ju redan FB-vänner! Ha det bra! (och vem vet, kanske får du ny lust att blogga en vacker dag?)

Cicki sa...

Klimakteriehäxan: Ja, vad vet man. Lusten för bloggen kanske återkommer och då är det ju bra att den finns kvar. Som sagt var så är vi ju fb-vänner och jag kommer att fortsätta läsa mina favoritbloggar, även om jag är dålig på att kommentera. :-)

Vonkis sa...

Men så tråkigt, även om jag förstår dig. Själva har jag bara Melodikryssetbloggat senaste året men nu har faktiskt lusten att även blogga om annat vaknat igen. Vi ses på fejan :-)

Hanneles bokparadis sa...

jag bloggar...

Hanneles bokparadis sa...

jag bloggar varje dag...