torsdag 20 augusti 2015

Fyller på

Idag var vi iväg till loppisen för att lämna allt vi sorterat ut. Det var inte bara tygerna jag sorterat ut, utan vi hade även rensat lite i garderoberna och bland böcker och filmer. Så bilen var fylld både i bagage och baksäte.

Nu när jag rensat ut så mycket tyger måste jag ju fylla på med nytt   :-) Nä, även om jag var väldigt försiktig och kritisk så fick två tyger följa med hem. Det ovan är bara så läckert. Och mycket tyg för pengarna. Det är två gardiner som mäter 140x240 cm i var. För 25:-. Det kan man kalla fynd. Vet inte än vad det ska bli. Det får framtiden utvisa.


 Dessutom fick denna lilla tygsnutt, för en femma, följa med hem. Den vet jag i alla fall vad jag ska göra med.


Ett enkelt grundmönster och någras dragkedjor är aldrig fel, för en synörd.Jag fastnade för Lena Einhorns bok om Siri Wrangel/von Essen. Sambon gladde sig över fyndet med biografin om Winston Churchill del 2. Del 1 köpte han på bokrean så att fynda del 2 för 45:- var verkligen ett fynd.

 Den här krukan fick följa med hem bara för att den var så himla fin.

För någon vecka sedan bröt jag av min Nils Johan-slev. Sedan har jag sökt och sökt för att hitta en likadan. Men inte lyckats. Alla slevar jag hittat har varit smäckiga, små och spetsiga. Jag vill ha den där platta finishen så man kan röra bra. Nu hittade jag en på loppisen.

Vi gjorde ett fynd till som jag inte fotat. Vår videobandspelare fungerar inte som den ska. Så vi blev glada när vi hittade en idag för 75:-. Loppisen garanterar att den ska fungera så vi chansade. För den pengen kan man leva lite farligt. Vi är helt klart nöjda med våra inköp.

4 kommentarer:

Camilla sa...

Klart du måste fylla på hemma när du gjort plats ;)

Fina fynd. Om det översta tyget inte är för kraftigt så skulle det vara snyggt till någon slags tunika.

Cicki sa...

Camilla: Har nog också tänkt mig något i klädväg av det färggranna tyget. Det är tunt och bra. Funderar på en klänning, men en tunika är egentligen mer användbar. Det kanske räcker till ett par haremsbyxor också :-)

Smycka sa...

Oj vilka fynd ni har gjort! Bra där! Själv var jag på min second hand i tisdags och kom hem med lite grejs. Så jag vågade inte åka dit idag igen! *hahaha* Kram Ulrica =o)

Cicki sa...

Smycka: Det är livsfarligt att slinka in på loppisar :-)