söndag 22 mars 2015

Nästan datorfri dag

Det visade sig att det blev ännu en datorfri dag. Eller nästan i alla fall. Jag har i någon vecka klagat över att datorn varit seg. Så igår tittade sambon igenom den. Jag hade lyckats få in något skit som la sig i allt och segade ner. Hur jag lyckats vet jag inte. Jag är rätt försiktig när jag laddar ner något, men har tydligen inte varit tillräckligt försiktig. Nu är det åtgärdat i alla fall.

Jeansväskan växer fram och jag tror jag blir färdig med den idag. Jag har haft så mycket beställningar ett tag så det känns enbart roligt att själv få välja projekt. Jag har flera idéer i huvudet. Men efter denna jeansväska får det bli en eller flera lunchväskor. Jag har en del vaxdukar liggandes som jag köpte när vi var i Sundsvall i julas. Det är ju Ohlssons tyger jag handlar på när jag är där. Nu är det ju sådan tur att Ohlsson startat en ny affär här i närheten, vilket innebär att jag kan handla tyger lite oftare och behöver inte lägga upp lager, som jag fått göra tidigare.

Jag har även kommit igång lite med träningen. Det blir i en långsam takt eftersom jag fortfarande hostar lite grand. Jag får öka på lite pö om pö.

Inga kommentarer: