måndag 23 mars 2015

Måndag 23 mars

Idag är det fastedag. Då är det bra att ha något rejält att jobba med så tankarna på mat försvinner. Men sedan jag började med chiafrön och havredryck som frukost så har jag hållit hungern stången på ett helt annat sätt. Dessutom har det ju blivit en rutin i det hela nu som gör att allt fungerar mycket bättre. Det är kul att se att vågen drar sig lite neråt, sakta men säkert. Jag gick ju upp ett kilo medan jag hade influensan, eftersom jag inte tränade då. Det har jag plockat igen nu, till och med med råge. Det känns bra.

Jag var egentligen färdig med jeansväskan igår. Men jag var inte helt nöjd med slutfinishen. Så jag sprättade bort fodret igen, sydde om några detaljer och har nu satt dit fodret igen. Och är nöjd. Det lönar sig att lägga ner lite extra jobb. Jag vill aldrig lämna ifrån mig ett jobb jag inte är nöjd med.

4 kommentarer:

Bloggblad sa...

Så bra att du gillade mitt tips! Jag äter chiapuddingen bara när jag ska upp tidigt och måste få i mig mat snabbt.
Jag fastar också idag, men är inte alls hungrig. Det är väldigt olika olika dagar. Men vikten ligger stilla, jag är inne på elfte veckan utan att det rört sig. Gör inget, men eftersom jag utökat min långpromenad betydligt, borde det ju synas.

Cicki sa...

Bloggblad: Jag tycker chiapuddingen är jättefräsch och god. Nu senast hade Willys kanonpris på Proviva, så jag tänkte blanda det som omväxling. Det är olika här också hur hungrig jag är. Tror det har att göra med vad man äter dagen innan. Idag stannade vågen på 78,8. Det är den lägsta vikten hittills så det känns bra att den börjat röra på sig igen. Nästa målvikt är 75 kg.

Bloggblad sa...

Heja heja! Jag har bokfört både träning och mat i flera veckor på en app. Det första har jag ökat på rejält, det andra har jag minskat på, men inte tusan rör sig min våg... Tur att jag inte är med i biggest loser.

Cicki sa...

Bloggblad: Det är helt sjukt, att idag, torsdag så stannade vågen på 77,7. Det skulle bli 2 kilo minus på en vecka. Det är för bra för att vara sant. Det är nog fel på vågen....:-) Det konstiga är att jag märker skillnad på min kropp, men mina mått runt midja och hals är beständiga. Men jag märker på andra ställen. Jag håller på att öka träningen igen efter förkylningen.