lördag 9 november 2013

Utlottning

Som jag förvarnade om här så skulle jag komma med en utlottning. Nu kommer den.

Den 27/10 2007 gjorde jag mitt första inlägg i den här bloggen. Det har hunnit bli drygt 2500 sedan dess. Att starta bloggen var en otroligt bra sak som gjort att jag mött många vänner, fått skriva av mig och den har fått vara mitt bollplank och min ventil. Det måste ju premieras på något sätt. Det blir två saker jag lottar ut, så det är bara att välja själv vilken grej ni vill ha. Allt ni behöver göra är att skriva en kommentar om vad ni vill ha och länka utlottningen till er egen blogg. Vill ni vara med i bägge dragningarna så går det också bra.

Utlottningen avslutas söndagen 17 november kl 24.00

 Jag har länge funderat på att börja sälja mönster. Jag anteckningar mycket för mitt eget kom-ihåg när jag gör en ny produkt. Det har jag utvecklat nu med en utförlig text och mycket bilder. Så det är första vinsten. Mitt första egentillverkade mönster. Det går att få som pdf-fil eller pappersmönster. Vinner man inte så går det att köpa på hemsidan.
 Min andra vinst är en bok som jag skrivit tillsammans med en god vän. Den handlar om hur det är att vara förälder till ett barn som inte passar in i verklighetens ramar och regler. Det är inte bara två mamma berättelser utan vi försöker även tipsa om olika saker och ting. Boken släpptes -97 så vissa sådana saker kan ha förändrats sedan dess. Boken finns inte längre att köpas i handeln eftersom bokförlaget tagit bort den ur sitt sortiment. Gunilla och jag fick dela på det som var kvar. Biblioteken tillhanda håller den fortfarande.

Så passa på nu få se om lyckan står dig bi.....:-)

5 kommentarer:

Smycka sa...

Oj vad tiden går! =oD
Jag är jättegärna med i din utlottning! Vill väldigt gärna vara med i båda. Har länkant från min blogg hit.

Kram
Ulrica =o)

Cicki sa...

Smycka: Noterat....:-)

mona sa...

Har tyvärr ingen blogg men den oranga ryggan är fin

Anonym sa...

Vill väldigt gärna vinna en rygga, båda är jättefina tycker jag.

Har ingen blogg men hoppas det går bra ändå!

Hälsn. Lena i Gävle

Cicki sa...

Mona och Lena: Tyvärr har det skett en missuppfattning. Det är ingen ryggsäck som lottas ut, utan mönstret till att själv sy en ryggsäck.

Jag vill dessutom att de som deltar har en blogg för att kunna länka vidare.