onsdag 16 oktober 2013

Patetiska Troll

Det finns Troll på facebook. Troll som lever upp och glädjer sig åt att jag har extra mycket ont just nu. 

Jag vill skicka en hälsning till det Trollet: 

Pilutta dig! Trots att jag har ont så lever jag ett helt fantastiskt liv. Jag har en man som jag älskar över allt annat, samt att han älskar mig lika mycket tillbaka. Jag har två fantastiska barn som jag älskar oerhört mycket och som jag är väldigt stolt över. Jag vet att de älskar även mig mycket och är stolta över mig. Jag har tre fantastiska bonusbarn som ger mig mycket glädje. De har dessutom gett mig sex underbara bonusbarnbarn. Av de är det tre stycken som jag får njuta extra mycket av. 

Inte nog med det. Jag har en hel drös med fina vänner som berikar mitt liv. Jag har också förmånen av att få njuta av mina intressen och utöva min kreativa sida.

Eftersom du inte finns på min vänlista så förmodar jag att du smyger runt och lurkar. Det är tråkigt att du inte har något viktigare i livet än att njuta av andras olycka. Men vet du en sak? Jag kan bjuda dig på det. Du får gärna skratta livet ur dig åt min värk. Det rör mig inte i ryggen.

Själv tänker jag fortsätta att njuta av mitt fantastiska liv.

6 kommentarer:

granntanten sa...

Det är någon med tråkigt liv när man måste runt och gräva hos andra. Skit i packet Cicki!Du har ett bra liv och du lever det trots värk. Kram från Granntanten

Cicki sa...

granntanten: Jag struntar verkligen i det. Jag har känt personen i mer än tio år så jag vet att hon har ett trist liv. Det är henne det är synd om. Kram

Bloggblad sa...

Hur kan andra än dina vänner komma åt att göra dig illa på facebook?

Måste vara en mycket pervers läggning om man är avundsjuk på den som har ont, eller njuter av att göra andras bördor tyngre.

Kram på dig!

Cicki sa...

Bloggblad: Jag vet inte hur hon gjort men tydligen kan man skicka meddelande även om man inte finns på vänlista. Det här är en kvinna som jag varit vän med tidigare. Hon bor här i stan så vi har träffats mycket genom Reumatikerföreningen. Men sedan ett antal år sedan har det skurit säg mellan oss på grund av att jag sagt ifrån på skarpen om vissa grejer. Så det är väl sånt som spökar fortfarande i en förvirrad hjärna. Kram

Beppan sa...

Facebook har jag bara positiva tankar om för egen del. Har hittat igen gamla vänner som jag förlorat kontakten till och fått nya dessutom - som jag nog inte skulle ha fått om det inte vore för FB. Men jag vet ju att det finns avigsidor. Trist att du drabbats av sådant!

Cicki sa...

Beppan: Jag har också mest bara positiva tankar om FB. Det är första gången jag råkar ut för något liknande.