fredag 19 juli 2013

Förvaring

Nu har operation Storstädning startat. Idag började jag med att plocka om bland alla mina varor. Vi fick några lådor, av sonen. Lådor som han tänkt kasta nu efter hans renovering. De var rätt nya och fräscha så jag tog hand om dem. Nu har jag packat om allt, sorterat och märkt lådorna. De slukade enormt mycket. Det här ser då bra mycket trevligare ut än att ha några gamla bananlådor uppe efter taget.

Än så länge blir det en massa plockande hit och dit, men man måste ju börja i någon ända. Det blir nog bra till slut.

7 kommentarer:

Bloggblad sa...

Förra sommaren gjorde jag en så stor utrensning att jag slipper i år. Och till kalaset förra veckan blev det rejält städat, så nu slipper jag det, blir bara lite snabbstädat då och då.

Bloggblad sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Cicki sa...

Jag har väl varit lite för svag vid de andra utrensningarna. Den här gången ska det bli ordentligt. Till viss del handlar det om ekonomi också. Förr kändes det som man måste spara allt utifall det skulle komma till användning och man inte hade råd att köpa nytt. Fullt så illa är det tack och lov inte längre....:-)

På Selmas gata sa...

Välkommen hem! Och loppisar har ni hunnit med ser jag:) Själv försöker jag mest skänka bort istället. Men när jag klev in på second--handbutiken så fick jag akut hjärtsnörp ungefär. Det var så... rörigt! Och ogästvänligt. Inte ens ett hej från de äldre damerna som var där och verkade jobba. Jag skulle gärna ha gjort om i "skylten"och organiserat mycket mer.

Men jag är så intensiv och har noll tålamod och skulle antagligen bli utslängd efter en kvart om jag fick chansen eftersom jag kan vara lite bossig.

Synd tycker jag att det inte tas tillvara på bättre, många unga idag går ju gärna på dylika butiker. Tror att det skulle bli ännu bättre om det blev lite fräschare i många affärer... Men då kanske man skulle skrämma bort äldre? Eller nåt?

Ja, välkommen hem som sagt, det var ju det jag skulle skriva! Ska ni vara hemma nu i sommar eller blir det fler äventyr? Fick sonen ordning på allt nu när ni var där?

Cicki sa...

Selma: Tackar. Du hade nog otur med den där butiken. Här i stan så kan det nog vara lite åt det hållet på Röda Korsets butik. Den är liten och rörig och tanterna vill nog mest fika. Vi är mest på Pingstkyrkans loppis och PMU som jag tror är Finska pingstkyrkans loppis. På bägge ställena är det stort och ordentligt. På Pingstkyrkans loppis har de en hel del som verkar arbetsträna eller något liknande. Nu har de många ungdomar som sommarjobbar. Det är bra. Dottern, som jobbar inom kriminalvården, säger att många loppisar är duktiga på att ställa upp med jobb för deras klienter i frivården.

Ja, det blev klart hos sonen. Han har det så himla fint. Tyvärr vill han inte att jag lägger ut några bilder. Det måste jag respektera.

♥ Hannele sa...

Söner är bra att ha!

Cicki sa...

Hannele: De är ju det.....:-)