söndag 30 juni 2013

Ännu en tröja

Ännu en tröja till dottern färdigsydd. Eget beröm luktar illa påstås det. Men vem bryr sig. Jag tycker ändå att den är grymt snygg.....:-)

7 kommentarer:

FinaFiona sa...

Den är så himla snygg...Jag ana att den är så skön som den ser ut. Ett lyckat mönster och bra sytt! =) Kramkram

Camilla sa...

Ähh, strunta i jante och beröm dig själv. Det är bra!
Snygg tröja förresten.

Cicki sa...

Fiona: De här två första är till dottern. Jag ska göra en till åt henne eftersom det är så mycket kvar av det röd-och vitrandiga. Sedan ska jag sy några åt mig själv också.

Camilla: Det är verkligen ett snyggt tyg. En billig fabriksstuv, så tyvärr har färgerna "blött" lite. Det blev därför krångligt med tillklippningen.

Ruta Ett sa...

Den ÄR snygg!!

På Selmas gata sa...

Du och jag tillhör ju olika generationer så vi har nog lite olika smak också:) Men jag säger det igen; underbart att du syr så mycket och så duktigt!

Cicki sa...

Ruta Ett: Visst är den. Just nu är det så himla kul att sy i trikå. Det var evigheter sedan jag gjorde det....:-)

Selma: Jag tippar på att du är jämgammal med min dotter. Hon är 34 år. Vi har olika smak, det märker jag i dina inredningsidér. Jag kan tycka mycket är snygg men skulle inte göra så själv hemma. Men det är ju bra att man har olika smak. Tänk om alla skulle gå omkring och ha lika grejer. Så himla trist....:-)

TjockMorsan sa...

Jag känner ingen dålig lukt alls!? ;) Instämmer mer än gärna i att det du sytt är grymt snyggt.
Har just läst ikapp mig lite och ser att du har varit väldigt flitig och även sytt en massa till de små liven också. Jätte fint!

Ha det gott och KramKram!