fredag 8 februari 2013

Min dag i ett nötskal....eller nåt?

Vilken konstig dag det varit idag. Jag började med att sova i tio timmar, typ. Jag hade drömt knäppa drömmar hela natten. Bland annat var jag hos pappa och tog ner julgardiner och tappade gardinstången plus plockade garntomtar överallt hos honom. Kan det handla om dåligt samvete att jag inte varit där och tagit ner de åt han? Själv tog jag ner mina egna i förra veckan, så varför skulle jag hunnit med hans.....:-)

Efter varit uppe och ätit frukost och kollat av vid datorn så bestämde jag mig för att gå och lägga mig igen. Jag kände mig nämligen helt bombad. Sov två timmar till där jag drömde ytterligare en massa dumt. Bland annat var jag ute och åkte bil med David Hellenius och hade diskhandskar på mig.......???!!! Varför drömmer man något sånt konstigt? Jag använder inte ens diskhandskar i vaket tillstånd.

Det är kanske inte så konstigt att man är sänkt när man vaknar, när man jobbat så hårt hela nätterna. Sedan har dagen fortsatt i ungefär samma anda. Alltså att inget vettigt blivit gjort. Jag är ju nattarbetare, så varför jobba på dagarna.

Jag har i alla fall bytt dragkedja i en vinterkappa åt en bekants, bekants, bekant. Skönt att det är över för kappan var smutsig och luktade illa. Ska aldrig mer gå med på att göra sådana jobb. Plus att vi var iväg med sopor till återvinningen.

Det bästa med dagen var middagen, hemmagjort pizza och ett glas rött. Och På spåret och Skavlan. Hej hopp vilket roligt liv man lever......:-)

Inga kommentarer: