torsdag 8 november 2012

Dagens kunskap

Trots alla år vid symaskinen så är det bara att inse att man aldrig blir riktigt fullärd. Idag har jag lärt mig att sy ärmsprund på ett alldeles nytt sätt. Efter att funderat i ett antal timmar så var jag tvungen att ta fram en av sambons skjortor. När jag såg hur det ärmsprundet var gjort så föll bitarna på plats. Det blir i alla fall väldigt snyggt och nya kunskaper är alltid trevligt att få.


4 kommentarer:

AprilSus sa...

Ja, det sägs ju att man aldrig blir för gammal för att lära sig något nytt och det ligger nog något i det? :)

Tack för din omtänksamma kommentar hos mig här om dagen. De har fått vårdnadsbidrag beviljat och Mios mamma har även fått förklarat för sig att just i Mios fall är det bara bra om hon låter honom gå lite längre dagar på förskolan. En av specialisterna har gjort besök på där och sett att Mio tycker om att härma de andra barnens beteende, vilket ska vara bra för hans vidare utveckling.

Kramis!♥

Beppan sa...

Härligt att man får lära sig nya saker varje dag - hela livet! Det gäller bara att vara vaken för det.

Jag har just kikat på dina vackra skapelser på den andra bloggen. Tänkte på dig när jag kollade in mitt tygförråd senast. där skulle du hitta en hel del användbart!
Undrar om jag någonsin tar upp min gamla hobby. Kanske när jag styr över min egen tid - och över mina händer....

Maja sa...

Härligt att lära sig nåt nytt, det blir man aldrig för gammal för! ha en fin helg!

Cicki sa...

Beppan: Hoppas verkligen att du kan bli så bra i dina händer att du kan börja sy igen. Det ger en sådan enorm skaparglädje.

Maja: Man blir verkligen aldrig för gammal för att lära sig något nytt. Ha en fin helg du också.