torsdag 9 augusti 2012

Ovan sysselsättning

Idag har vi varit på stan och shoppat. Jag har ännu inte vant mig vid det. Så jag njuter extra mycket nu när vi kan unna oss något ibland. Våra kläder har varit väldigt eftersatta och handlat om gammalt, lagat och ärvt. Inget fel på ärvda kläder för jag gillar återbruk i alla dess former. Men det har varit ständiga nödlösningar med något ihoprafsat när man skulle blanda sig med andra människor. Allt för att man inte skulle se ut som "hejkomochhjälpmig".

Eftersom vi fortfarande inte är rika så gillar vi reor, speciellt halva priset på reapriset. Både jag och sambon har hunnit passa på att köpa på oss lite nytt på överkroppen. Idag var det byxor som stod på önskelistan. Sambon blev tyvärr utan men han fick en kanonsnygg skjorta istället. Det behöver han också, eftersom det mesta stramar över magen på han.

Själv hittade både det ena och det andra. Bland annat ett par byxor som jag är så glad över. Är man en liten rultig tant så verkar det som att man ska ha fladdriga byxor med "gällivare-häng". Då kan det lika gärna få vara för min del. Problemet för mig är ju att jag är smal över bakdel, lår och armar. Det är enbart magen som putar ut. Men idag hittade jag ett par kanonsnygga byxor som jag vet jag kommer att trivas enormt med. Jag hittade även en ärmlös tunika som säkert kommer att bli en favorit. Den kommer även att funka med något långärmat inunder till vintern. Plus att det blev en traditionell vit/blå randig top. Kläder som funkar till mycket.

Tränar jag tillräckligt mycket så kanske jag kan få till en bronsmedalj i shopping.

5 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Det är inte lätt att hitta kläder om man inte har konfektionsmått och det är det inte så många av oss som har.
Bronset är nära, men det duger inte att bara träna då och då.Helst ska man göra det till en regelbunden vana!
Jag mailar snart!

Charlotte sa...

Hihi! Visst är det skoj? Jag har svart bälte i shopping! Kram

Spader Madame sa...

Ha ha ha! Ja, för jag vet som kan ta guld!! :-) Roligt att du får shoppa!

Cicki sa...

Ruta Ett: Regelbunden shopping är bra....:-)

Charlotte: En härlig sysselsättning.

Spader: Jag var också nära guld i mitt förra liv. Numera har jag lagt av mig så det fodras mycket träning....:-)

Camilla sa...

Shopping är kul när man hittar bra saker, gärna på rea. Andra dagar när man letar efter något speciellt utan att hitta varken det eller annat så kan det vara skittrist!