måndag 6 augusti 2012

Datorstrul

Vi har problem med bredbandsuppkopplingen så försvinner jag ur etern så vet ni vad det beror på. Vi har tillgång till nätet just nu, men bara en tredjedel av den kapacitet vi borde ha.

Dessutom är min dator fortfarande kockoknäpp, vilket inte gör saken bättre.

3 kommentarer:

Camilla sa...

Datorer strular jämt! Jag vill ju bara att den ska fungera och tuffa på, precis som bilen som ska starta varje gång och rulla snällt.

Nåja, huvudsaken är att du mår bra. Kanske kan vara skönt med en paus från datorerna ;) För det låter som att det är i er familj som i vår, att det är den manliga delen som löser datorstrulet.

Cicki sa...

Camilla: Självklart ska både datorer och bilar bara tuffa och gå....:-)

Visst är det sambon som är den datorfixande personen den här familjen. Han är ju ändå utbildad nätverkstekniken, så han måste ju göra rätt för sig.....:-)

Han har meckat med olika grejer i samråd med Bredbandsbolaget. Vi har till och med köpt ny nätverkskabel eftersom vi trodde det kunde var den som var felande. Imorgon, onsdag, ska Bredbandsbolagets tekniker försöka att fixa det. Få se vad de kommer fram till.

Ang min dator så letar vi ett bra begagnat alternativ. Den här är ingen idé att uppdatera mer. Den är för gammal och trött.

Anonym sa...

Jag har fått ta till min gamla sega dator tills vidare. Det hände en olycka med den nyaste...

Nu får den "gamle" hänga med lite till.

KB