onsdag 6 juni 2012

Igår och idag

Igår hann och orkade jag hur mycket som helst. Det var nästan så jag ett tag kände mig lika effektiv som på den gamla, goda, friska tiden. Jag planterade på balkongen, dammsög där ute och torkade av möblerna. Jag hade tvättstuga och pysslade med ett roligt syprojekt. Vi var också ute på vår dagliga promenad. Visst var jag trött när kvällen kom, men jag var mest nöjd.

Idag är en annan dag. Idag har jag inte orkat ett endaste dugg. Eller bara lite i alla fall. Vi har varit och veckohandlat och gått vår dagliga prommis. Plus att jag strukit fyra örngott, en handduk och en klänning. Efter detta är jag helt knäckt och skulle helst bara vilja gå och lägga mig och sova. Måste väl ändå försöka knåpa ihop en middag först.

Tänk så olika dagarna kan vara.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Även om din dag inte var toppen idag så är det så roligt att se att din blogg innehåller inlägg med ett annat fokus som verkar syra av mer tillfredsställelse och lycka än vad det gjort på många år. Hoppas verkligen att det fortsätter åt det här hållet. Älskar dig /Din dotter

Cicki sa...

Det känns verkligen som att leva ett helt nytt liv. Älskar dig också.

Camilla sa...

Tur att de där effektiva dagarna finns. Å andra sidan behöver vi nog de lite latare dagarna också för att må bra totalt sett. Ingen kropp orkar med att gå på fullfart hela tiden.

Beppan sa...

Livet är väl så för de flesta - vissa dagar hur uppåt som helst och full fart. Andra dagar gör man inte många knop.
Återhämtning - det behöver vi alla!!
:-)

Cicki sa...

Camilla: Idag har jag haft en mellandag. Gjort en del och även latat mig en del.

Beppan: Man får ta dagarna som de kommer. Ibland blir det si och ibland blir det så.

Pysselpralinen sa...

Ja, tänk vad olika det kan vara. Men det är ju skönt att kunna känna sig glad och nöjd över sin "super-woman-dag". Då känns det helt okej att ta det lite lugnare nästa dag. :)