tisdag 6 mars 2012

Resfeber?

Vi åker till Sundsvall på torsdag. Av någon anledning känner jag mig oerhört nervös inför denna resa. Jag förstår inte varför. Möjligtvis kan det bero på att vi ska åka tåg den här gången. Jag är jätterädd för att vi ska missa tåget. I vinter har bussarna ställts in vid minsta snöväder, pendeltågen har fungerat sisådär. Det är SL.s fel att jag är nervös. Jag är rädd för att det kommunala färdsättet inte ska fungera så vi missar fjärrtåget norrut.

Dessutom är ju sambon en tidsoptimist av guds nåde. Själv är jag precis tvärtom. Jag kan gärna sitta och vänta en timme på Centralen, bara jag vet att jag kommer med tåget. Men inte han inte. Där ska allt ske i sista minuten.

Det blir i alla fall en kort och intensiv tripp över helgen. Allt är planerat i minsta detalj, så några vänbesök får tyvärr inte plats. De får vi ta vid ett annat tillfälle. Vi ska ha så lite packning som möjligt, så det var därför jag kollade det här med mobilbloggning. Den lilla bärbara får stanna hemma den här gången.

Vi får väl se hur det går.

2 kommentarer:

Småländskan sa...

Spännande!
Tror inte du behöver oroa dig för att inte hinna! Du får vara där en timme tidigare och "hålla plats" till mannen, när han kommer rusande i sista sekunden.
Kram

Cicki sa...

Småländskan: Vilken bra idé. Den kanske vi ska testa.....:-)