onsdag 1 februari 2012

Kärleksgnabb

Sambon och jag kärleksgnabbas rätt mycket. Det har bara blivit så, men vi har väldigt kul åt det själva. Det är vår grej, liksom.

Idag är det min kroppsbyggnad vi retas om. Jag ska sy en klänning åt mig själv. Jag har köpt en Burda-tidning som jag ska rita av ett mönster ur. Den här gången tänkte jag vara så noggrann att jag mätte mig för att få rätt redan från början.

Då insåg jag hur vanskapt jag är. Bystmått 114 cm, midjemått 114 cm och höftmått 109 cm. Alltså är jag jämntjock över byst och midja. Över ändan, där normala kvinnor är stora, där har jag ett mindre mått än i midjan. Dessutom är mina armar så korta att den trekvartsärm blir mer än hellång på mig. Ändå höll jag mig till så kallade 20-storlekar som passar till korta kvinnor.

Så nu har sambon kommit fram till att han ska klaga på tillverkningsfel, när vi träffar pappa i helgen. Men jag hävdar bestämt att jag blivit tjock sedan sambon och jag träffades. Alltså är min kroppsbyggnad sambons fel.

Så kan vi hålla på. Och vi har vansinnigt roligt åt det......:-)

10 kommentarer:

Mångmamma sa...

Ni är söta!

Trebarnsmamman sa...

Så länge du inte blir ledsen över att ni gnabbas över din kroppsform så kan det vara riktigt roligt. Jag kan gärna bjuda på hur jag ser ut, men attans om maken kommenterar det (i icke positiv mening alltså).
Tror du kommer hitta ett bra mönster och en fin modell till just dig!

Cicki sa...

Mångmamma: Tycker du? Ja, vi är kanske det.

Trebarnsmamman: Det sägs inte på det viset. Nu bjöd jag själv in till det här skämtet.

Mitt ex kunde titta på mig och fråga spydigt vilken månad jag var i. Då var jag förhållandevis smal. Det gjorde jätteont varje gång han sa så eller sa något liknande.

Men så är det inte nu. Skulle jag bli sårad kan jag säga det till sambon och han respekterar det. Vi har en sådan öppenhet och rakhet mellan oss.

Jag har fått lite goda råd av mina väninnor så det blir nog en bra modell jag gör.

Camilla sa...

Jag tror att ångerveckan har gått ut både för din far och för sambon så det är nog inte mycket att göra åt. De får ta dig som du är :-)

Cicki sa...

Camilla: Det sa jag också....:-)

Polargrevinnan sa...

Humor är bra i en relation. Lite humör också annars blir det tråkigt.
Tråkigt har vi inte här i söder.
Vi solar,badar,läser, åker och tittat på saker, tiden går så fort.
Ha det bra.
Kram Viola

Polargrevinnan sa...

Humor är bra i en relation. Lite humör också annars blir det tråkigt.
Tråkigt har vi inte här i söder.
Vi solar,badar,läser, åker och tittat på saker, tiden går så fort.
Ha det bra.
Kram Viola

Småländskan sa...

Pussigullsnuttetutt!

Annika sa...

Gulligt :-).

Cicki sa...

Polargrevinnan: Humor är jätteviktigt. Även humör. Skönt att ni har det så härligt. Hoppas din värk ger med sig i värmen.

Småländskan: Precis.....:-)

Annika: Vi är som vi är.....:-)