fredag 11 december 2009

Vad är fel?

Min statistik har gått ner något enormt de två senaste veckorna. Jag har tappat mer än hälften av mina läsare. Vill ingen läsa vad jag skriver längre eller vad är det för fel? Skrämde jag bort många när jag mådde så dåligt och hade så ont? Vad gör jag för fel?

Visst skriver jag mycket för min egen skull men det känns ju ändå bättre att någon vill läsa det man skriver. Det här måste jag fundera på.

25 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Är du säker på att räkneverket, vilket du nu har, är helt pålitligt? sen tror jag att exvis ikväll är en tv-kväll, mindre aktivitet i bloggvärlden blir nog en naturlig följd av det.

Cicki sa...

K-häxan: Det är Susnet jag har. Tror den är pålitlig. Det har pågått under mer än en vecka och det blir sämre för varje dag som går. Jag fattar ingenting.

EVA / whiskyochchampagne sa...

För mig går det lite upp och ned...men antalet besökare brukar inte variera så himla mycket varje dag...

Men om alla kikar genom Bloglovin så läser man ju en del där och sen kanske man inte ids klicka sig vidare...och då tappar man ju i statistiken.

Men inte tror jag du skrämt några vännen :) !

Ha en härlig helg !

***
KRAAAM EVA

:)

Cicki sa...

Eva: Att det går upp och ner är ju en sak. Sånt får man räkna med. Men det här är så markant.

Ha en skön helg du också. Kram

VIOLA sa...

Du trot inte det har att göra med alla dessa julaktiviteter som pågår under december?

Men sen får vi nog inte lita allt för mkt på räkneverket.
Jag tittar inte längre för jag blev bara så stressad.

Tack för att du unnar mig min lokal;-)
Jag är glad att den är dela mitt i,för kära maken har åsikter...

Men fikaordet är viktigt!!!
Själv är jag nu så slut att jag sakta ska dra mig tillbaka.Så går det när man kör på och tror att man är oövervinnlig och äger massor av kraft.

Men det vet väl du inget om,som alltid lyckas dosera rätt (fniss)

Men det var det värt!

Cicki sa...

Viola: Jag har också funderat på det där med julstöket.

Det är nog bra att ha varsin hörna där man får greja som man vill.

Anonym sa...

Folk hinner inte sitta vid datorn, de har fullt upp med att förbereda julen :-). Själv är jag klar med julklapparna och resten är inget jag stressar upp mej över så därför har jag tid att läsa bloggar och slösurfa :-).

Cicki sa...

Annika: Det är nog julen som står för dörren. Kom på idag att jag inte gjort ett endaste dugg inför julen.

Bloggblad sa...

Är det nån tröst att det har avtagit med ca hälften hos mig också? Jag tycker det går i vågor - och inför större helger som jul brukar det avta.

Dessutom tror jag att många - liksom jag - får en viss bloggtrötthet. Jag undviker t.ex. dem som bara skriver om tomtar... Dessutom har jag haft så mycket att göra att jag inte hunnit kolla in mina vanliga bloggar, och jag märker direkt att jag tappar "vänner" om jag inte läser och kommenterar hos dem.

Cicki sa...

Bloggblad: Det är kanske julen som drabbat bloggandet. Förra året tänkte jag inte på det för då hade jag inte lika många läsare som nu. Då blev det inte lika markant.

Jag blir också lite trött på allt tomtandet eftersom jag själv inte tomtar något. Det blir väl något de sista dagarna innan men inte annars.

Jag förstår att du haft mycket med alla avslutningar och allt vad det innebär. Hoppas du nu får en välbehövd vila.

bollebygdsbo sa...

Jag tror att vi är ganska många som använder tiden till annat än bloggande just nu.
Statistiken brukar gå upp och ner tycker jag.

Ta nu hand om dig själv och försök släppa alla de där "måstena" som finns i huvudet.
Kram

Cicki sa...

Bollebygdsbo: Visst är det så. Jag har släppt den biten nu. Det är för stressande, som du säger.

Bloggblad sa...

I år har jag för första gången på väldigt länge inte haft varken lucia eller avslutningsspelningar. Däremot har skrivuppdrag tagit väldigt mycket energi i anspråk.

Cicki sa...

Bloggblad: Ja just ja, du har ju haft skrivandet i år. Det är jättekul att det gått så bra för dig på den fronten, även om det är energikrävande.

Pärlmudden sa...

Jag tror det är många som inte läser eller skriver så mycket på sina bloggar just nu. Känns som det inte hinns med liksom..... Jag har varit dålig på att läsa o kommentera ett tag, ser just nu på bloglovin att jag har 156 olästa inlägg...... Det springer iväg när man är bortrest och har en hel del annat runtikring sig.... Ikväll ska jag försöka komma ikapp tänkte jag, saknar ju att läsa om mina vänners tankar och förehavanden.
Sen jag kom hem från Berlin har jag kännt mig motiverad att ta tag i det där hemska, vikten, igen, och hittills har ajg promenerat 3 dagar i rad, ca 1 timma/dag! det har redan gjort 1/2 kg..... Men men, det är långt kvar till att få bort de nästan 25 som jag gått upp sedan jag fick ont i foten....
Ha en skön eftermiddag!
Kram

Cicki sa...

Pärlmudden: Vad duktig du är. Jag skulle också behöva ta tag i vikten. Vet bara inte hur. Jag kan ju inte gå raska och långa promenader så en promenad ger ingen effekt. Jag försökte förra sommaren och gick varje dag utan resultat. Vattengympan är bra men ger inget resultat på vikten. Jag försöker äta rätt men när man inte kan röra på sig så räcker det inte. Jag har i alla fall slutat gå upp i vikt. Alltid något. Kram

Bim HD sa...

Hm, funderar själv på det där med - var är alla? Känns som om de bara försvann - eller måste jag ut och hämta hem dem? Eller är det något annat - inte bara julstök... knappast!!!
Man kanske inte är intressant längre - de har helt enkelt tröttnat på mig :(
Må så grankott...

Cicki sa...

Bim: Jag läser i alla fall din blogg varje dag även om jag är dålig på att kommentera.

Spader Madame sa...

Julstök och julpussar bara... du skrämmer inte bort någon, sötis!

Le Loup sa...

Jag har varit urdålig på att både läsa och skriva själv på sista tiden, det har ju varit lite rörigt... Tror att också många julstökar, men jag har tappat bort lite folk jag brukar läsa bara för att jag är så förbenat lat och inte orkat bokmärka dem.. Men nu ser jag några namn hos dig som jag kan lägga till.:)

Cicki sa...

Spader: Lika go som alltid....:-) Kram

Shirouz: Vassego, lägg gärna till några av mina. Det är som i Farmville, man delar med sig av sina grannar.....:-)

Christina sa...

Den här tiden på året så har nog många inte tid att läsa bloggar, och framför allt inte kommentera.

Det är inget fel på dig du goa människa ;)

Cicki sa...

Christina: Det är lite lustigt för det var länge sedan ett inlägg genererade så mycket kommentarer som just detta....:-)

Och du, du är rätt go du också....:-)

Ika sa...

JAG läser! Däremot läser jag väldigt oregelbundet för tillfället! Så mycket annat just nu som jag har i skallen att "tar en sväng" med hjälp av min "bloggbevakare" ibland - men då kanske inte besöket registreras?

Cicki sa...

Ika: Jag vet inte hur det är med bevakare. Jag har själv en reader som inte registrerar om jag inte går direkt in på bloggarna. Det gör jag bara om jag ska kommentera ett inlägg. Annars läser jag på readern. Lite slött kanske av mig men väldigt bekvämt....:-)