torsdag 10 september 2009

När det inte blir som jag vill

Ibland känner man att man surnar till när inte saker och ting går som man planerat. Jag har nyss varit ner på stan. Jag hade endast ett ärende och det var till Apoteket. Egentligen tyckte jag inte att jag hade tid men jag var tvungen eftersom jag tar sista tabletten av den medicinen ikväll.

Då kanske någon klok person tänker att jag borde fixat detta ärende tidigare. Visst borde jag det, men minnet falerade och jag hade glömt bort det.

När jag kommer till det första Apoteket så har de datastrul. Går vidare till nästa och det är likadant där. Får också veta att det tredje Apoteket också är drabbat. Det är Telia som krånglar.

Så vad kan man göra. Jo, åka hem. Ringa svampväninnan och säga att hon måste köra mig till Apoteket imorgon innan vi äntrar svampskogen. Lite sur och irriterad är jag nu.

3 kommentarer:

Christina sa...

Det förstår jag verkligen, men jag hoppas att svamparna får dig på gott humör imorgon igen ;)
Får ni lika fint väder då, som vi har haft idag så kommer ni att få det underbart!

Biggan999 Svart och vitt sa...

Datan i all ära men när det strular så är det över hela linjen. Jag sitter i samma sits som du, skulle ringa förra veckan om en av mina mediciner som var slut*s* det kom jag ju ihåg ringde i måndags när jag tog sista tabletten,inte har de fått iväg det recptet fast de lovade att se till att det kom in.

Cicki sa...

Christina: Det ser ju lovande ut med vädret. Hoppas svampen står där och väntar på oss. Apoteket fixar jag förhoppningsvis innan.

Biggan: Det värsta är ju att det är mediciner som man måste ha för att fungera. Det här är mina antidepp och de är det ju inte bra att tvärlägga av med bara så där.