fredag 20 mars 2009

När du får oväntat besök


Idag kom prinsessan Ebba och lillprinsen Amadeus och hälsade på farmor Cicki och farfar. Det var ett oväntat och glatt besök.

Amadeus smackade glatt i sig av farmor Cickis kladdkakemuffins med lite mjök till. Det riktigt hördes på alla smackanden och mumsanden hur gott det var.

Här försöker han klättra upp i farmor Cickis knä.


Som vanligt älskar Ebba att botanisera i farmor Cickis smyckeskrin eller "lådan" som Ebba säger. Hon hade eget prinsessdiadem med sig.

Gud, vad jag älskar dessa två snuttisar. Men så trött man blir efteråt. Som bonussonen sa när han gick: Nu har vi vänt upp och ner på ert vardagsliv.....:-)

13 kommentarer:

Junebacken sa...

Ja, ni "gamlingar" brukar ju säga att det bästa med barnbarnen är att man kan lämna tillbaks dem efteråt.. =)

Smycka sa...

Sicka charmtroll! =oD

Cicki sa...

June: Exakt så är det. Rätt som det är så är det din tur så du får se hur underbart öch tröttande det är.....:-)

Smycka: De är ju det. Grädden på moset, det är barnbarn det....:-)

Anonym sa...

Jag börjar faktiskt redan se fram emot barnbarn.. Fast lite tidigt känns det som, sonen är ju faktiskt bara på sitt 17:de år.. Men jag har en känsla av att jag kommer att bli farmor relativt tidigt och att jag får vänta på dottern. Men man vet aldrig. Det kanske inte blir några alls..
/June

Cicki sa...

June: Det kan gå fortare än du anar. Ebbas föräldrar var 20 när hon kom. Mina egna har inte fått till något än fast sonen är 32 och dottern fyller 30 i maj. Men det hinns säkert med det också....:-)

Bloggblad sa...

Jag förstår vartenda ord av det du skriver... känner igen också. Ändå har vi bara ett, men hon tar (=vi ger) all vår tid.

Cicki sa...

Bloggblad: När Ebba vill vi ska mysa i sängen och kittlas så blir man alldeles varm. Igår försökte jag vara bestämd med henne men hon gör allt för att få mig att skratta då. Kan man bli arg sådana gånger? Naturligtvis inte.

Hon är ju så mysig er tös också och sjunger som en liten lärka gör hon ju också.....:-)

Anonym sa...

Härligt med barnbarn. Jag har precis fått mitt första. En liten Wilma som föddes den 17 mars.
Kram Mia

Cicki sa...

Mia: Grattis till ditt första. Du har många härliga år framför dig. Ebba fyller fyra i juni och är i en underbar ålder just nu. Hon funderar över väldigt många saker. Bland annat om jag har en bebis i min stora mage.....:-)

Christina sa...

Ahh, ni lyllosar som har barnbarn, men jag fattar att man antagligen blir utmattad ;)

Cicki sa...

Ja nog kan de matta ut en allt. Men samtidigt är det ju så härligt. Ebba är i en förtrollande ålder just nu. Även om de inte är mina riktiga barnbarn så är de underbara ändå.

Men du, du har ju en vappe. Det har inte jag.....:-)

Christina sa...

Vill du byta? ;D

Cicki sa...

Christina: Nä....:-)