torsdag 19 februari 2009

Smådeppig

Nu har jag varit på vattengympan. Först tänkte jag strunta i den eftersom jag hade en dundrande huvudvärk. Men jag kände att jag ville gå eftersom jag inte gick förra torsdagen. Så jag pallrade mig iväg. Det borde jag nog inte gjort.

Jag har nog flunsa kvar i kroppen för jag kände mig helt orkeslös när jag stod där i vattnet. Jag hoppas verkligen att det "bara" är influensa. Jag vill nämligen inte bli sämre i kroppen än vad jag är nu. I alla fall vill jag inte bli det än.

Jag har blivit mycket sämre i händer och fingrar. Jag har väldigt lite kraft kvar i dem. När jag äntligen kunde ta det till mig så pass att jag berättade det för sambon, så sa han att han märkt det ett tag. Han hade märkt det på disktrasan. Att jag inte orkade vrida ur den som jag gjorde förr. Det är fruktansvärt jobbigt när man märker att kroppen inte hänger med längre. När man då vant sig vid att den funkar på ett visst sätt så blir den sämre och man måste vänja om sig igen. Det är tungt.

I huvudet är jag fortfarande bara en ung tjej som orkar och vill hur mycket som helst.

8 kommentarer:

Hilda sa...

Usch vännen, hoppas verkligen det bara är influensa som gör dej svag. TUR att du är en ung tjej inombords det gör dej ung till sinnet. Styrkevarmakramar från Hilda

Cicki sa...

Hilda: Tack snälla du. Kram

Christina sa...

Gulligt av din sambo att ha lagt märke till så små detaljer som disktrasan :)

Hoppas också att det är influensan som spökar och att det snart känns bättre igen!
Jag har haft flunsan ett tag nu och har varit helt sänkt.

Anonym sa...

Jag hoppas att du lyssnar lite på din kropp...den vill vila!
Och även om vissa delar i kroppen inte fattar bättre så är du i sinnet en UNG TJEJ SOM ORKAR...

Sa hon som blöder näsblod av utmattning.
Tusen kram

Le Loup sa...

Det är klart det bara är influensan, nu är immunförsvaret försvagat och du får vara snäll mot dig själv, så mycket du bara kan, så ska du se att det blir bättre, fram i vår, när solen lyser och den här jädra snön försvunnit.
Och för sjutton, du är ung, du kanske inte orkar hur mycket som helst, men det är bara för att du är ung nog att inse dina begränsningar och samtidigt inse att det du kan och gör och är räcker gott, och blir över, ta hand om dig nu. :)

Cicki sa...

Christina: Jag har en gullig sambo.....:-) Jag hoppas verkligen det är flunsan som fortfarande sitter i kroppen.

Viola: Vi är roliga du och jag. Vi ger varandra goda råd men är dåliga på att efterleva dem själva.....:-)

Shirouz: Tänk så pigg och ung jag kommer att bli när vi startar vårt bluesband. Då du, då kommer fingrarna att hänga med......:-)

Hilda sa...

Hur mår du i dag?

Ja foton ja, jösses. Jag kommer ALDRIG få in mina i album.

Du har fått mail :)

Cicki sa...

Hilda: Jag har sovit nästan tio timmar inatt så jag är piggare på så vis. Är också gladare men fortsatt lika trött i kroppen. Och du, jag har inte glömt din kasse. Det har bara varit så mycket. Den kommer så fort som möjligt. Fixar det förhoppningsvis i helgen.