tisdag 30 september 2008

Svart handväska

Här kommer en bild på det senaste alstert. Väskan är sydd i ett sammetsliknande tyg. Sammeten har en mönstrad struktur. Det är ett stelt handtag och man stänger väskan genom att dra ihop banden.

Den är ca 30 cm hög och ca 84 cm i omkrets.











Invändigt är den fodrad med ett syrenfärgat tunt bomullstyg. Det är två stora fickor och en mobilficka invändigt. Handtagen är fästade inuti väskan.

Den finns nu upplagd på min hemsida.

Själv tycker jag den är söt som en karamell.....:-)

12 kommentarer:

Anonym sa...

JÄTTESÖT!!! Verkligen som enkaramell. H kommer att bli tårögd när jag visar henne den, hon är och har alltid varit "svår" på lila och rosa/lila.

Kan du verkligen skiljas från den..?

KB

Cicki sa...

Visst blev den fin. Jo, jag kan skiljas ifrån den för att den som ska ha en sådan här väska ska även ha kläder som passar och röra sig ute mer än vad jag gör. Men levde jag nu som jag gjorde under mitt yrkesverksamma liv då skulle jag behålla den själv.....:-)

Lena sa...

Den blev värkligen jättesöt.Färgerna är precis dom rätta.

Cicki sa...

Lena: Tack. Jag är verkligen jättenöjd. Ska försöka lära mig göra klickbara bilder till hemsidan så man kan klicka upp större. Då kommer grejerna mer till sin rätt.

Bloggblad sa...

Jättefin! Du är så duktig - det ser verkligen välgjort ut.

Själv satt jag i dag under körövningen (medan gubbarna tragglade sina stämmor) och löste inredningsfrågan till min filtade stickade väska. Kom på att jag ville ha dragkedja upptill, den typen av väska välter lätt och då kanar allt ut... piiiinsamt

Cicki sa...

Bloggblad: Tack. Du har verkligen gjort fina filtade saker, både väskan och hatten/mössan. Din väska ska nog hänga för att få behålla innehållet. Men det fixar du lätt med en dragkedja. På sidan om mitt syende så stickar jag också, helst framför TV:n. Har börjat på ett par knästrumpor med tunt garn och tunna stickor. Det känns i fingrarna nu. Borde nog vilat händerna lite oftare. Men man blir ju så ivrig att få se hur mönstret blir, så där i början.

Anonym sa...

Mmmm, vet du, det tycker faktiskt jag med. Att den är söt som en karamell, alltså. Den ser så härligt gammeldags ut!
/June på www.junebacken.se

Cicki sa...

June: Ja, den är gammaldags i modellen. Fast idén till den hittade jag i vårens M-Magasin så modellen var tydligen modern i våras i alla fall....:-)

S... sa...

Jättefin, påminner om partyväskan jag lånade av svärmor till bröllopet i helgen! Fast lite större! Mycket snyggt med det lila inuti!!!

Cicki sa...

S: Tackar. Visst är det lite partyväska över den. Eller varför inte SATC. Skulle mycket väl kunna tänka mig den i händerna på Carríe.....:-)

Mie sa...

Söt som karamell var ordet! O absolut ngt som Carrie skulle uppskatta;)

Cicki sa...

Mie: Tack. Visst är det en Carrie-väska....:-) Jag har fler roliga modeller i huvudet. Bara jag får tiden och orken att räcka till.