Rosa kontrast till grå betong
2 timmar sedan
Syblogg, matblogg,eller musikblogg? Det är frågan. Det viktigaste är att det är MIN blogg. Här får jag tycka och tänka vad jag vill om vad som helst. Gillar du det så är du hjärtligt välkommen hit.
7 kommentarer:
Mums, vad gott! Och denna sommar som det skulle bli knapert med gubbar, då kan ni njuta extra mycket! =)
/June på www.junebacken.se
Det är så mycket kart att jag kan inte tänka mig annat än att det blir mycket. Men allt måste föryngras. Det får bli höstens arbete.
Det måste vara något alldeles speciellt att äta egna odlade jordgubbar, tycker en icka-odlande men längtande storstadsbo.
Det är något alldeles speciellt. Nu har ju vi inte satt de där jordgubbsplantorna. Det fanns två land på lotten när vi kom dit. Men det är gamla plantor som måste föryngras. Och det är risigt som sjutton med massor av gräs, tistlar och brännässlor. Jag rev bort en del igår men det måste rensas ordentligt och göras gångar så man kan gå mellan raderna. Vi ska fräsa upp ett land till där vi ska föryngra till hösten. Den här lotten är verkligen ett flerårsprojekt och vi är bara i början av den resan. Resan mot ljuset på vår lott......;-)
Visst är det underbart att skörda egna jordgubbar. Godare kan det inte bli! :)
Åhhh hjälp vad gott det lät! *vattnas i munnen*
Hilda: Ja det är en speciell känsla.
Mie: Det var jättegott. Vi hade en mogen honungsmelon hemma som jag blandade med. Det räckte till två kvällar på det viset.
Skicka en kommentar