onsdag 23 april 2008

Fortsatt trött

Jag är fortfarande enormt trött, trött ända in i själen. Jag känner mig fortfarande helt tom. Så om jag inte kommenterar era inlägg så är det inte för att jag inte vill. Det är för att jag orkar inte. All ork och energi går åt till att klara dagen. Så snälla, bli inte sur på mig. Jag kommer tillbaka. Jag kommer nog att göra några bildinlägg i alla fall så att ni ser att jag finns här.

På återhörande

11 kommentarer:

Anonym sa...

Snälla du vad har hänt? Hoppas det "bara" är vanlig vårtrötthet och att du snart är igång igen. Ta väl hand om dig.

Kram KB

Cicki sa...

KB: Inget speciellt har hänt. Jag tror jag har gått in i väggen. Mailar dig någon dag så ska jag berätta lite mer. Du ska veta att jag tänker på dig ofta även om jag inte alltid hör av mig.

resan mot ljuset sa...

Tänker på dig och hoppas att det snart vänder. Ingen idé att forcera, ta den tid du behöver för komma igen. många kramar. ps kanske kanske ibland att den här härliga vårsolen kan väcka en massa måste-känslor som stressar oss.

Spader Madame sa...

Man får vara trött, trött ända in i märgen ibland!! Vi väntar här på dig, så ta det lugnt...Kram!

Cicki sa...

Resan: Du kan ha rätt med det där med måstena. Men vi har även haft ett enormt tufft år på många sätt och vis. Det kan vara det som tar ut sin rätt.

Madame: Tack. Det känns skönt att höra.

Hilda sa...

Cicki, Jag hoppas du förstår att vi såklart finns här när du vill och när du orkar. Jag rymmer i alla fall ingenstans. Ta hand om dej och hör gärna av dig på mailen om du vill. Jag tänker på dej och håller tummarna för att du blir friskare snart. Kram från Hilda.

Anonym sa...

Oj, det låter inte bra. Jag tror att det är viktigt att du vilar ordentligt, gärna hela dagar om det är det som behövs. Stäng av hjärnan, koppla bort alla måsten, tänk inte på annat än på dig själv. Ibland kan det räcka att man lever så några dagar. Då får kroppen liksom ladda upp igen.
Hoppas att du mår bättre snart. Kram
/June på www.junebacken.se

Cicki sa...

Tack June och Hilda. Bara för att trotsa alla lagar har jag varit i tvättstugan idag. Det var ju bokat sedan flera veckor så det var nödvändigt. Ska vila imorgon. Lovar.

Lena sa...

Tänker på dig.Lyssna på din kropp och ta det lungt.Kram

Anonym sa...

Kram - ngn med migrän idag... degig och ska svara på ditt mail... trött bara, gemensam vägg?

Cicki sa...

Lena: Visst ska jag lyssna. Jag har faktiskt sovit mellan turerna i tvättstugan idag.

Bim: Du behöver också lyssna på din kropp. Svara på mailet när du känner att du orkar. Det kanske är en gemensam vägg....:-)

Alla: Det känns faktiskt lite bättre ikväll. M och jag har pratat en del och han har lyssnat och förstått. Jag ska vila ordentligt imorgon.