lördag 15 december 2007

Stiljte

Nu är det stiltje i mitt huvud om vad jag ska blogga om. Jag tycker all min energi går åt till att hålla mig på benen, ännu mindre till att kreera nåt sprituellt här. Jag syr mellan trötthetsattackerna eftersom jag vill hålla löften om när saker och ting ska vara klara. Fast några nya idéer har jag lyckats komma på. Ska inte avslöja dem än men det kommer ett bildbevis här så småningom. Efter helgerna eller nåt sånt.

Imorgon ska vi ut och jaga julgran. Inte så att vi ska hugga nån själv, vi ska inte ens jaga någon granförsäljare. Vi ska jaga hemma hos barnen få se vem av dem som lånade vår julgran förra året. Nu är det dags att ta tillbaka den.

Förra året kändes det inte speciellt meningsfullt att julpynta bland flyttlådorna. Men i år ska det bli av. Om nu Elvis tillåter det, vill säga. Det lilla trollet har aldrig sett en julgran eftersom vi förrutom att flytta lagom till en jul även undvikit julgran sedan han var lilliten. Vi ville ju inte att han skulle klättra i den och krossa alla kulorna. Så det ska bli spännande i år att se hans reaktion.

Se det blev något skrivet i alla fall.

Inga kommentarer: