lördag 27 juli 2013

Barnbarnen anfaller

Eftersom det vankas tillökning så är vi barnvakter. Nelson fyller ett år idag så har de tur blir det en liten kille till med samma födelsedag.

Igår var vi och tittade på djuren på vårt lilla utflyktsberg. Där finns det även en hel del att leka med, som det var förr i tiden. Det gillade Melina. Man får även gå in och klappa getterna. Vilket var både lite läskigt och lite kul.

Vi har tillbringat även en del tid i lekparken. Så pass att Nelson somnade av utmattning idag. Det gjorde morfar och jag också igårkväll. Det märks att man inte är så ung längre och orkar inte lika mycket. Det kanske skulle vara lite bättre om man var frisk. Mina egna barns farmor hade fyllt fyrtio några månader innan hon blev farmor första gången. Då ät orken förmodligen något bättre.....:-)

4 kommentarer:

På Selmas gata sa...

Vad mysigt med barnbarnsbesök! Hoppas allt går bra på förlossningen också.

ja det där med åldern funderar jag på när jag läser om 50+ eller ännu äldre som blir föräldrar, att de orkar! En barndomskompis till mig, hennes svärmor fick barn när hon var 49, hennes andra "kull" med ny man då. Hon var tydligen hur pigg som helst både under grav. och efteråt, så det kanske beror på ens hälsa. Jag tycker ändå det låter lite sent. Min kusin har blivit mormor nu och hon har precis fyllt 39. Då fick hon barn tidigt och så fick hennes dotter barn tidigt...Och hennes mamma i sin tur, min faster har alltså blivit mormorsmor vid 57... Så olika det kan vara!:) Ha det nu fint med de små raringarna!@>-----

Camilla sa...

Så mysigt att få rå om barnbarnen, även om jag förstår att det tar på orken.

Smycka sa...

Vilka härliga bilder! Kram

Cicki sa...

Selma: En moster till mig var 42 år när hon fick oplanerade tvillingar. Då hade hon redan fött fem barn och hunnit bli mormor. Hon tyckte inte det var speciellt kul, har mamma berättat. Man ska nog ha barn när man orkar med dem. Tänk om man skulle bli pensionär samtidigt som ens barn fyller femton. Usch!

Camilla: Det var fina dagar även om vi var helt slut efteråt. Det gick bättre än vad vi vågat hoppas på.

Smycka: Visst blev det en bra bild....:-)