lördag 19 januari 2013

Omtankar

Tack för alla omtankar jag fått på mitt förra inlägg.

Det har varit bättre de senaste dagarna, så det kanske var stress som utlöste det hela. Eller att det är bronkit, som Cecilia tipsade om. Den tanken gillar jag för då är det ju bara att bota med en penicillinkur eller något liknande.

Jag har tagit det lugnt. Sytt lite grand, vilat middag och läst. Förutom veckohandlingen igår. Idag ska jag göra egen müsli, efter ett recept i "Den franske bagaren". Det ser jag fram emot. Hoppas jag tycker om det också. Har köpt nötter och torkade frukter som ska rostas och blandas. Det blir säkert bra.

En bukett fina tulpaner prunkar på köksbordet och den gamla julgruppen åker i soporna idag. Men först ska jag ta rätt på hyacintlökarna som en god vän ska få att peta ner i sin trädgård.

Till middag vankas det kokta rödbetor med fetaost och kapris. Till det serveras det lufttorkad skinka, vitlöksbröd och en röd sicilianare.

Livet ska vara gôtt att leva, annars kan det kvitta!

4 kommentarer:

Anonym sa...

HejChristina!
Hur mår du i dag?Svara för jag bryr mig om dig jättemycket.Jag vill önska dig en riktig trevlig helg.Tusen kramar till dig.Mvh Alexandra Netz

Camilla sa...

Skönt att du mår lite bättre. Det låter som att du vårdar dig ömt och det är bra. Kokta rödbetor med fetaost eller getost är ju såå gott.

Cicki sa...

Alexandra: Jag mår bra idag. Ha en skön helg du också.

Camilla: Visst är det underbart gott.

Cina sa...

Det är bra att du tar hand om dig och att ta det lugnt är bra! Egen musli gör jag ibland, det är gott. Rödbetor, det låter gott!
Kram!