torsdag 6 september 2012

Upptäckten av otränade muskler

Ikväll var jag på höstens första vattengympapass. Det började egentligen förra torsdagen men då var vi ju bortresta. Det var ny ledare och ett helt nytt program. Betydligt hårdare än tidigare. Jag var så svettig att det ångade om mig innan det var klart. Det blir så när man gympar i trettiofyra gradigt vatten. Samtidigt känner man att man verkligen gjort något.

Någon sa att den nya ledaren varit inom det militära tidigare. Det skulle inte förvåna mig. Hon var flåshurtig och hojtade som den värsta sergeant. Det blir nog bra det här.

Jag kan ju meddela att lårmusklerna värker rätt mycket just nu. Få se om jag kan gå imorgon.....:-)


4 kommentarer:

Camilla sa...

Aj med träningsverk, men härligt att känna att man gjort något med kroppen. Jag gillar ledare som kör hårt. Det är lättare att göra programmet lite lättare än att försöka göra lite mer än vad ledaren visar.

Vattengympa är en skön form av träning. Jag gick på det för en massa år sedan och när jag var gravid. Har börjat fundera på att hitta tillbaka dit.

Trebarnsmamman sa...

Hur gick det med träningsvärken? Min rumpa verkar ha klarat gårdagens motion bra...känner mig lite stolt!

Cicki sa...

Camilla: Vattengympa är nästan den enda träningen min kropp klarar. Jag har testat annat men inte fått det att funka. Visst är det skönt när man känner att det ger resultat. Jag gillar det.

Cicki sa...

Trebarnsmamman: Det känns riktigt bra. Vaknade i och för sig med ryggvärk. Fast det gör jag varje morgon numera. Hoppas träningen ska lindra det. Härligt att cykelrumpan överlevde.....:-)