onsdag 25 juli 2012

Fullt ös

Dagen började med läkarbesök och provtagning. Inget allvarligt utan uppföljning och kontroll av befintliga sjukdomar och medicininställning. När jag kom hem så var det fullt hus här. Bonussonen Johan med familj, sambo och tre barn, hade kommit från Danmark. De kom till Sverige för några dagar sedan så nu var det vår tur att få besök av dem. Nu var det ett helt oplanerat besök så det ska bli bättre om några dagar. De blir kvar i ca en och en halv vecka till.

Dessutom dök det upp ytterligare en sak. Madde ringde så vi ska hämta Melina imorgon för Madde ska sättas igång. Nelson har växt lite för mycket så man vill sätta igång henne tidigare. Många barnbarn blir det nu. Det är bara att tuta och köra.

4 kommentarer:

Beppan sa...

Spännande med nya småttingar!! Och befintliga också förstås. Fort går det för dom att bli stora - man får "suga på karamellen".....

Anonym sa...

Ska tänka på dig...


KB

Cicki sa...

Beppan: Man ser det på Ebba som nu är sju år. Det är inte längre någon liten tjej som somnar med huvudet i maten. Jag har ett sånt foto på henne. Då var hon nog inte ens ett år. Det är kanske sånt man ska skrämma dem med när de kommer hem med pojkvänner....:-)

KB: Jag har ont redan och gruvar mig som attan för den kommande veckan.

Ska tänka på dig också på lördag. För visst är det då du ska stå på marknaden???

Anonym sa...

Nej, söndag. Tack för din omtanke.

Vi hörs när "stormen bedarrat", ska upp och "skapa" nu.

Min "assistent" har lagt sig under en buske ute, tack och lov, så nu ska det nog gå lite snabbare att få ihop något.

Sköt om dig, och gör bara det DU vill.

KB