måndag 28 maj 2012

Shopping

 Vi har tillbringat stora delar av dagen på Ikea. Det är en del saker som stått på önskelistan länge. Några av dem har vi förverkligat idag.

Hallen har varit ett sorgligt kapitel här. Nu har vi kommit en bit på vägen. I höstas tog vi bort en trist garderob som stod där. Vi har även plockat bort dörren till sovrummet, vilket ljusade upp det hela. Idag blev det nya förvaringslådor.

Så småningom ska det också bli en ny hatthylla. Och en ny helkroppsspegel. Spegeln har högre prioritet är hatthyllan, så den kommer vi att köpa efter nästan löning.

En annan sak som stått högt på önskelistan är nya plymåer till våra Poängfåtöljer. I de gamla har både barnbarn och katter lämnat spår efter sig. Det fick även bli nya plädar i matchande färg.

Nu blev det både ljusare och fräschare i vardagsrummet. Nu är det bara den gamla mattan som ska bort. Om jag får bestämma, vill säga. Här är vi inte riktigt eniga. Ännu!

9 kommentarer:

AprilSus sa...

Vad skönt det måste kännas att kunna unna sig lite vardags lyx, utan att det gör allt för stora hål i plånboken. Livet känns lite lättare då...

Har ju följt dig ett tag nu och vet ju att ni har fått kämpa med både med det ena och det andra, så det ger hopp om att det faktiskt kan bli bättre. :)

God natt kram från lilla mig. ♥

Cicki sa...

AprilSus: Det har varit sju hårda år. Nu kan vi njuta lite. Det känns bra. Även om vi inte är rika så med planering kan vi unna oss lite då och då.

Camilla sa...

Vilken somrig och fin fåtölj.

Moster Ma sa...

Höga poäng för den nya poängen!

Cicki sa...

Camilla: Jag är väldigt nöjd. Det står en till likadan på andra sidan soffan.

Moster: Det blev så ljust och fint. Nu är det som sagt var bara mattan som ska bytas ut. Enligt mig. Sambon älskar den men jag avskyr den. Hopplöst jobbig att dammsuga. Så det får han sköta själv.....:-)

Spader Madame sa...

Så fina stolarna blev!

Cicki sa...

Spader: Jag är jättenöjd. Det blev så ljust och fint.

Annika sa...

Det är roligt att läsa om er shopping :-).

Cicki sa...

Annika: Gissa hur roligt det är att shoppa.....:-)