söndag 11 april 2010

Efterlysning

Är det någon som sett min borttappade arbetslust. Den är Gone with the wind, så att säga. Det har varit så i flera dagar, men idag är det värre än någonsin. Sylusten försvann samtidigt. Jag har försökt att ta mig för saker och ting men fastnar bara mitt i en rörelse, så att säga. Till slut satte jag mig att spela fåniga spel på datorn. Vilket jag inte borde gjort. Jag får jätteont om jag sitter vid datorn för länge.

Jag fick också dåligt samvete för att jag inte gjorde något så jag drog i gång en deg med frukostbullar. Det var det värsta jag kunnat göra. Jag visste inte hur jag orka göra klart.

Jag får inte känna så här. Jag har beställningar ogjorda, hemsidan är i ett bedrövligt skick. Så jag måste sy för att göra klart beställningar och uppdatera hemsidan. Jag måste sy så vi någon gång kan få ihop tillräckligt för att reparera bilen. I juni är det ett år sedan vi använde den senast. Jag vill inte vara med om en sommar till utan bil. Man blir så låst och tar sig nästan ingenstans utan blir sittandes i lägenheten.

Det är tungt just nu.

8 kommentarer:

Bloggblad sa...

Den ligger här på mitt skrivbord!

solveig sa...

Det är våren, vårtröttheten. Gå ut och möt den, ta sedan en skön hemmakväll. Skäm bort dej en stund med badskum, en vitaminsmootie och till sist en god natts sömn. Det hjälper. :-)

Cicki sa...

Bloggblad: Jasså är det där den är. Det är därför du haft sådan energi. Du har använt min arbetslust. Fy på dig....:-)

Solveig: Det kanske är så enkelt. Det där med badskum blir svårt eftersom vi numera inte har något badkar. Men smootie och sömn skulle nog inte skada. Tack för goda råd.

Spader Madame sa...

Tänker att du måste ta en sak i taget och ge dig själv belöningar! Skittråkigt när man inte vill och/eller orkar! PUSS!

KB sa...

Du hittar snart sylusten igen!Det ÄR jag övertygad om. Själv har jag väldig sylust, men, ryggvärk sätter stopp för den. Mina påbörjade påskkäringar från förra året blev inte klara i år heller. (Fast det var ju lite annat som har spökat också. Just nu är läget stabilt, men darrigt.) Har inte kunnat sitta ordentligt på en vecka, idag är det rätt skapligt.Det är så härligt väder med solsken och några plusgrader. Jag har också en bukett vitsippor som J plockade i fredags på den vilda delen, (vilken är den största delen) av vår tomt.

Bilar kan ställa till det,de är som spargrisar. Vi har en på verkstad just nu.J skulle fixat det själv, men han har femtioelva andra projekt på gång och en reperation ska helst bli klar.

Ha det bra!

Kram

KB

Cicki sa...

Spader: Ska försöka hitta på något kul.

KB: Nu börjar det bli så härligt ute. Hoppas din ryggvärk släpper. Det är förmodligen den press ni haft under en tid som satt sig i ryggen. Kram

Biggan999 Svart och vitt sa...

Hoppas det vänder för dig snart så du hittar tillbaka till livsglädjen. Det är lätt att tappa fotfästet. När man inte mår bra av värk ekonomin inte är bra, man måste vrida och vända i stort sett på varenda krona. Vad jag förstår så mår Mats också dåligt,och dina bekymmer om honom att han ska må bra tär också på krafterna. Just den här tiden på året är det rätt vanligt att man ramlar ner i gropen, fast man tycker nu kommer solen värmen det blir ljusare, då borde allt le från den ljusa sidan. Vet hur det är att sitta instängd och inte komma ut för att man inte har någon bil, det är deprimerande. Vi hade tänkt förra våren att köpa en bil, men så vart Roger sjuk, och in och ut på sjukhus så det blev skjutet på framtiden, jag tänkte som du, inte en sommar till utan bil sitta här och inte komma någonstans, Jag ändrade på det, hoppas att ni också hittar en lösning, för det är ni värda

Trebarnsmamman sa...

Gumman, gumman, gumman! Visst är det så att du egentligen vet att just den där pressen att prestera är det som får dig att inte må bra. Jag är säker på att kunderna väntar på dina fina saker! Behövs det mycket pengar för att få bilen att rulla? Kan någon låna er denna summa? Kan din sambo göra något för att skramla ihop pengarna? Kan ni sälja något på blocket eller tradera?

Du är den typiska duktiga flickan Cicki, och du...man behöver inte vara duktig för att bli omtyckt!!!!! Be om hjälp, be om förståelse, be om råd...så skall du se att problemen löser sig och du mår bättre. Förresten tror du att någon eller några av dina kunder skulle kunna betala förskott?

KRAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!