torsdag 1 oktober 2009

Vill inte

Undrar om jag håller på att bli sjuk. Har kanonont i halsen och svårt att svälja. Börjar även känna av värk i ena örat och har en lätt molande huvudvärk. Jag vill inte bli sjuk. Det är vattengympa imorgon och planerad svampplockning på fredag. Vill inte missa något av det.

10 kommentarer:

KB sa...

Ställ in svampjakt och gympa. Vila dig. I hade samma symptom som du för ett par veckor sedan. Han var hos doktorn och beordrades vila. Alla är ju rädda för den här influensan.

Var rädd om dig!

KB

Cina sa...

Take it easy, bästaste Cicki! Vid halsont ska man definitivt vara försiktig!
Och du! TACK för de fina necessärerna! De kom igår och är jättejättefina ju! Lilla Syster fick den minsta, glada och nöjda är vi! Du är duktig du!
Varm kram med förhoppning om att du inte blir sjuk!

Cicki sa...

KB: Jag har bestämt att strunta i gympan ikväll. Få se hur jag känner mig senare idag hur jag gör med svamputflykten. Har börjat snora också.

Cina: Vad kul att ni blev nöjda med necessärerna.

Vet knappt vilket år jag var sjuk sist. Har sagt till sambon att jag vill bli uppassad och gullad med för att det är så synd om mig....:-)

Christina sa...

Så trist, men jag håller med de andra att du borde ta det lugnt om du känner dig dålig.
Sköt om dig och hoppas att du mår bättre snart!

Cicki sa...

Christina: Jag har vilat nu. Läst lite och blev trött och somnade en stund. Visst brukar jag vila annars också men inte så här länge och inte nedstoppad under täcket. Kram

Spader Madame sa...

Ingen vill ju bli sjuk och så tråååååkigt man får. Gillar att du blir uppassad av sambon! Massor med kramar från Cocillana-land!

Klimakteriehäxan sa...

Ajajaj. Svampen kan väl vänta och det är säkert vattengympa nästa vecka också! Hälsan först!

Cicki sa...

Spader: Som tur är har jag en bra bok att roa mig med....:-)

K-häxan: Nu har jag avbokat allt och hoppas det är fint svampväder någon annan dag. Vattengympan håller på till i december så jag hinner gå många gånger än.....:-)

Biggan999 Svart och vitt sa...

Krya på dig. Du kanske har kört lite för hårt med dig senaste tiden så kroppen säger ifrån och tycker du ska ta det lungt ett par dagar

Cicki sa...

Biggan: Tack. Tycker att jag försökt ta det lugnt ändå. Har varit ordentligt trött under några veckor. Det kanske var förstadiet.