söndag 19 oktober 2008

Dagarna bara går

Undrar vart den här dagen tog vägen. Den bara försvann och vi hann inte hälften av det vi planerat. Jag har hållit på med att sy miljökassar. Försökte göra det rationellt, men det har ändå tagit tid. Idag skulle jag göra klart fyra stycken som jag höll på med. Trodde de skulle blivit klara redan igår men icke så. Nu är de i alla fall klara och två nya är tillklippta.

Dessutom hade vi planerat en promenad i finvädret. Den bara glömdes bort i allt annat. Vi skulle även gå upp på vinden med vårt gamla köksbord. Det blev också bortglömt. Tyvärr kommer vi bara dit när våra nyckelvärdar är hemma. Igår var vi på väg, men fick inte tag på några nycklar. Får göra ett nytt försök imorgon.

Vi hade köpt högrev så jag skulle göra pepparrotskött. Jag gjorde i ordning köttet och ställde det på kokning. Efter en stund så la sambon i lök och morötter. Jag hade jätteont så jag gick och la mig. Vaknade kvart i nio ikväll. Köttet blev i alla fall mört och gott. Tur med långkok ibland.

Får hoppas att morgondagen blir mer kreativ.

7 kommentarer:

resan mot ljuset sa...

Pepparrotskött - du milde så gott. Som dillkött. Låter ändå som en fin dag. Brustna ambitioner till trots. I dag är kanske annorlunda, kram

Cicki sa...

Det är himla gott emellenåt med vanlig hederlig husmanskost. Dillkött är också kanongott. Tyvärr lyckas jag aldrig få såsen så där god som mamma kunde göra den. Idag tar jag tag med nya krafter.....:-)

Anonym sa...

Tag försiktigt med de nya krafterna. Det kommer en tid efter marknaden också...

Vad tyckte du om mina tips?

Var rädd om dig!

Kram KB

Cicki sa...

KB: Jag gillade dina tips. Hade redan funderat i en del av de banorna. Få se hur jag hinner. Ska specialisera mig på burkar och kassar och ta resten som jag hinner. Vill hellre ha ett stort sortiment av några säkra produkter än en massa småhattanden.

Anonym sa...

Håller med dig. Småsakerna är bäst att göra på sluttampen, när du ser hur mycket tid och ork du har.


KB

Hilda sa...

Du Cicki, om någon är väl nästan ALLTID kreativ. Kram på dej Bästa Cicki!

Cicki sa...

Tack världens bästa Hilda.....:-) Idag har jag varit mer kreativ. Sytt två kassar, tagit en promenad och ringt ett kompissamtal som borde gjorts för länge sedan. Men bordet står kvar i hallen för idag har sambon varit borta mest hela dagen.